reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

U mnie dziś pochmurno ale jeszcze nie pada..

Kurka martwię się strasznie tym śluzikiem.. miesiąc temu miałam tez tak ale przez jeden dzień i przeszło. a teraz się ciągnie od niedzieli..
Może jak M wróci od babci (bo jej maluje pokój) to przejdziemy się do szpitala..
Zadzwoń może do lekarza, alo rzeczywiście podjedź na izbę. Niech Cię zbadają i sprawdzą czy wszystko ok.

Staram sie nie spac w dzien,oprocz tego pracuje i mam dwojke dzieci wiec raczej na lenistwo nie mam czasu:-D.

ja co prawda nie pracuję ale moje dzieci mniejsze i wymagają więcej uwagi...
zaliczyłam kilka nocy bezsenności, ale krótszej na szczęscie - budziłam się ok 1-2 i nie spałam tak po 2-3 godziny. Wcale to nie było przyjemne... :dry: Współczuje Ci, bo nie możesz się odpowiednio zregenerować. Ja niewyspana od razu jestem bardziej nerwowa i drażliwa, a zaraz za mną dzieci i tak się spirala nakręca...

Musze pojechac i kupić olej do samochodu :blink: pewnie autobusową wycieczkę sobie zrobimy o to atrakcja dla dzieci :-D

U mnie pochmurno i chłodniej ale nie zimno. Ot przyjemny dzień bez słońca...

Pewnie rozmawiałyście o tym zanim dołączyłam ale ciekawa jestem skąd jesteście? Może nowy temat założymy?

reklama
ja to mialam taki sluz jak zaczelam brac luteine dopochwowo... potem mi przeszlo ... dostalam duphastonu jeszcze jedno opakowanie zdarzalo mis ie potem kilka razy w ciagu tygodnia jednodniowo plamic nawet delikatnie z czerwony ale doslownie tak kropeczki dwie... lekarz powiedzial ze wszystko jest dobrze i nie musze juz brac lekow :tak: wiec jedz do doktorka dowiedz sie co i jak i zobaczysz ze wszystko dobrze bedzie ;-)

mnie to od przedwczoraj nie puszcza to mulenie poprostu wykonczyc sie idzie:zawstydzona/y: ide gdzies na spacer albo d sklepu i boje sie ze nagle zwymiotuje :wściekła/y: tragedia... no i ten cholerny brak apetytu na cos konkretnego w ogole nie wiem co mam do geby wsadzic bo nic mi nie odpowiada... :no:

mi to sie dzisiaj snily moje dzidziusie :) najpierw w ogole ze na usg bylam ilekarz mi pokazywal z brzuszka dzidzie ze w ogole widac bylo tak wyraznie oczka jak mrugaly do mnie i machaly i w ogole :-) a potem nie wiem czemu on sie glupio smial i go nozem pociachalam i jakas powodz byla :-D i policja i te sprawy :-p no a potem mi sie snilo jak z wozkiem chodzilam i z moimi dzidziusiami i jak trzymalam takie malenstwa na raczkach :-) sliczny sen oprocz tego porysowania nozem mojego ginekologa :-D

ok ide spac moze mi sie uda.?Trzymajcie kciuki bo jutro znowu bedzie ze mnie zombi:-D:-D:-D.Milego dnia i do zobaczenia za pare godzin

no wlasnie nie wiem czym sie narazil :-Dm no to dobranoc ;-) kurde a ja wlasnie chyba zaczynam dczuwac uroki ciazy :baffled: wlasnie sie pozygalam i cal emoje snadanie i witaminka poszly sie ekhem....:baffled:

reklama
Hello!
Ja na całe szczęście nie mam problemów z jedzeniem:-) Mam tylko odrzut od niektórych potraw (np. leczo, ogórki kiszone, śledzie, kiełbasę i wszystko co ostre), a tak to smak mi się nie zmienił, chyba nawet lepiej doprawiam niż wcześniej:-D a i jeszcze mięso mielone tak niekoniecznie:baffled:

A jeżeli chodzi o spanie to ja już przed 22:00 jestem w łóżku i chwilę potem smacznie śpię:tak:

Do góry