AsiaKC
Just mama
Zadzwoń może do lekarza, alo rzeczywiście podjedź na izbę. Niech Cię zbadają i sprawdzą czy wszystko ok.U mnie dziś pochmurno ale jeszcze nie pada..
Kurka martwię się strasznie tym śluzikiem.. miesiąc temu miałam tez tak ale przez jeden dzień i przeszło. a teraz się ciągnie od niedzieli..
Może jak M wróci od babci (bo jej maluje pokój) to przejdziemy się do szpitala..
Staram sie nie spac w dzien,oprocz tego pracuje i mam dwojke dzieci wiec raczej na lenistwo nie mam czasu.
ja co prawda nie pracuję ale moje dzieci mniejsze i wymagają więcej uwagi...
zaliczyłam kilka nocy bezsenności, ale krótszej na szczęscie - budziłam się ok 1-2 i nie spałam tak po 2-3 godziny. Wcale to nie było przyjemne... Współczuje Ci, bo nie możesz się odpowiednio zregenerować. Ja niewyspana od razu jestem bardziej nerwowa i drażliwa, a zaraz za mną dzieci i tak się spirala nakręca...
Musze pojechac i kupić olej do samochodu pewnie autobusową wycieczkę sobie zrobimy o to atrakcja dla dzieci
U mnie pochmurno i chłodniej ale nie zimno. Ot przyjemny dzień bez słońca...
Pewnie rozmawiałyście o tym zanim dołączyłam ale ciekawa jestem skąd jesteście? Może nowy temat założymy?