reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Właśnie przeczytałam wiadomości od Rybki, mam nadzieję że Eeg jej wyjdzie dobrze. Mogłaby już urodzić bo strasznie się męczy, u niej to chyba już kończy się 36 tydzień, więc raczej może już rodzić.

reklama
Boshe dziewczyny też takie głodne jesteście:confused: Ja teraz jem wiecej niz na początku ciąży ...ciągle jestem głodna i głodna ..ledwo od stołu odejdę a już mi burczy:baffled: Ciagle podjadam i zajadam ... juz nie mam pomyslu na siebie...chleje hektolitrami wode zeby sie zapchac ale nie pomaga:dry: JEŚĆ MI SIĘ CHCE ZNOWU:baffled:

A i wogle sie wqrzylam bo zmienilismy całkowicie upodobanie wózka... pojechalismy jeszcze na oststni gwizdek popatrzec inne wozki zanian zamowiamy na necie i co....zmiana o 180 stopni- zero skrętnych kół, jak najmniej bajerów - i teraz od nowa musze przeszuakc opinie fora itp w poszukiwaniu wózka a czasu coraz mniej:dry:Mąż juz wogle nie chce słyszec o chińskich X-landerach tyle sie nasłuychal na ich temat od sprzedawców ze :baffled: A mi sie nie podobaja Emmaljungi - ten metalowy kosz:dry: no ale... musze poczytac na ich temat;-)
a to dziwne co do tych wozkow, bo my w roznych sklepach sie pytalismy i wszedzie je zachwalali, ogolnie to produkuje je polska firma i produkowane sa w polsce w czestochowie albo gdzies w okolicach czestochowy i te wozki produkuja na caly swiat i jakosciowo są naprawde bardzo dobre i w sumie do tanich tez nie należą

Dronka83 jeśli chodzi o wózki to ja właśnie kupiłam X-landera firmy Deltim ze wszystkimi akcesoriami i powiem Ci że jak na razie mi się podoba, ma mnóstwo różnych schowków, wygodną spacerówkę i dużą gondolę, oprócz tego jest bardzo lekki co w moim przypadku jest bardzo ważne. No ale tak naprawdę jaki jest to dowiem się dopiero jak Jasiek się urodzi. W każdym bądź razie ja czytałam dużo dobrych opinii o tym wózku i mam nadzieję że rzeczywiście w praktyce okaże się dobry.

Witam! Dzisiaj ordynator potwierdził, że w czwartek mam rozwiązanie. Białka w moczu mam 1190mg więc już nie ma na co czekać :-(

Kochana nareszcie będziesz miała córeczkę po tej stronie brzuszka. Lekarze dobrze wiedzą co robią więc na pewno będzie dobrze. Daj znać kochana co i jak już po oczywiście jak będziesz miała siłę.

a to dziwne co do tych wozkow, bo my w roznych sklepach sie pytalismy i wszedzie je zachwalali, ogolnie to produkuje je polska firma i produkowane sa w polsce w czestochowie albo gdzies w okolicach czestochowy i te wozki produkuja na caly swiat i jakosciowo są naprawde bardzo dobre i w sumie do tanich tez nie należą

Nam az w trzech sklepach odradzali i powiedzieli ze to są wozki które przychodzą prosto z Chin:baffled: Ich opinie nakeciły mamusie (ja też do nich nalezalam bo wydalwały i nadal uwazam ze sa fajne) bo maja skretne koła, tyle bajerów i tylko/aż tyle kosztują:dry: Ja powiem ci ze zgłupialam bo opnine ich sa świetne a nieststy sprzedawcy - przynajmniej ci na których ja trafialm je odradzali:baffled: A mąż jak uslyszał dzis od kolejnego że to nieststy wózek nie wart swojej ceny od razu NIET i kropka:dry: i jestem pod wielkim ?????????????? komu wierzyc :sorry2: i co robic!! bo na poczatku chcielismy Bexe ale ich nieststy nie mozna nigdzie obejrzec a juz po butelkach TT wole kota w worku nie kupowac:sorry2: Kupilam je w smyku i są OK:-) a co do wozka to sama nie wiem...nic juz nie wiem:dry:

reklama
Do góry