reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

kochane ja uciekam spac....moze mi sie uda :-)
wezme kropelki i moze sie odetkam.....i wiecie co mi sie wzdaje ze powoli mi ten czop odchodzi bo jak czytam w necie jak to wyglada to sie zastanawiam...taka konsystencja jakby budyn smietankowy i nawet taki kolor. Duzo tego nie bylo ..bede kontrolowac....

Milej nocki zycze kochane :-)

Do jutra

reklama
Mi też takie cos odchodzi juz od piątku,ale spytam sie jutro gin moze to własnie Pan Czop.Ja też sie zegnam musze sie doprowadzć do porządku tu i ówdzie,bo jutro wizytka:tak:Buziaki Kochane i śpijcie słodko:-)

haj laski, ja dzis na maxa zmęczona, głowa boli, oczy szczypią... wczoraj zdjęliśmy zasłony do prania i całą noc księżyc w pełni świecił nam w oczy ;-) jak na przesłuchaniu ;-)

Chyba fante dzis upieke, bo pozniej mamy gosci :-D

ja piekłam wczoraj :tak: i powiem Wam to super ciasto, jak zrobicie to i tak wyjdzie :-) ja zawsze zmieniam proporcje, jeśli coś mi nie pasuje, więc dałam tylko 3 jajka (a nie 4), 3/4 szklanki cukru (a nie 2) i 3/4 szklanki oleju (a nie 1) i do tego zamiast fanty dałam sprita :-D i wyszło całkiem niezłe :-)

Czy macie też taki straszny problem z ubieraniem , tzn. nie macie się w co ubrać, wszystko za małe nawet gacie sprzed ciąży. Ja codziennie to samo , dziś mój sweter tylko pół brzucha zasłania i dosłownie zimno tak ubranym. Kurcze nie mam pomysłu wszystko za małe :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

noooo, niestety :zawstydzona/y: wczoraj musiałam sobie kupić spodnie, na szczęście były z przeceny, bo jakbym miała całą cene zapłacić na te kilka tygodni, to nie wiem... a juz tylko w dres sie mieszczę... po domu ok, ale na ulicę jakoś głupio, albo do pracy :baffled: z bluzkami nie taki problem, co z dołem... bo nawet w jednych spodniach ten bawełniany pas na brzuch jest za ciasny :zawstydzona/y:

jutro ide do szpitala na rutynowe badanka, zobaczymy, co mi powiedzą, pewnie, że wszystko ok ze mną... :blink: marzę o kilku dniach wolnego, ale pewnie w szpitalu nie daja zwolnień? :zawstydzona/y:

kobiety, nie straszcie mnie tym Panem Cz. bo mi od dobrych kilku dni coś odchodzi budyniowatego i sie zastanawiam, co to???? :confused:

nawet doczekałam sie kreski na brzuchu :sorry2:

Hej,
Ewcia...nie wiem, ale moze to kwestia dzisiejszej pogody, bo mi teściowa wlasnie powiedziala ze dziwnie wygladam na twarzy...teraz poszli do domu...ja się rozbieram...i patrze, nogi jak balony, brzuch opuchnięty z odgniotkami od bluzki i spodni, obrączka wrosła mi się w palec....wygladam jak balon nadmuchany....

Patinka i Yra245, ja też mam teoretycznie termin na 26 marca..tylko ze w związku z tym łożyskiem mam miec cesarkę między 16-19 marca.
16 lutego dowiem sie dokladnie od mojej gin ktorego dnia i o której godzinie przyjdzie na świat nasza córeczka...trochę dziwne uczucie tak wiedzieć kiedy to nastąpi chyba...

Rybko

Myszencjo ja dopiero wizytke mam 10 lutego wiec za 1,5 tygodnia ale ja już widze duuużą poprawe. Wczoraj sie przeforsowałam. Brzusio mi ciągnie w dół i to tak boli no i twardnieje ale to juz normalke heh. Fenek ostatnio tez jakoś przestaje działać...chociaz takich skurczy nie mam tylko twardnienia. A do jakiego chodzisz? Pewnie do Tyczyńskiego;-) wszystkie moje znajome do niego chodza hehehehe

A nie, ja chodzę do Wróblewskiego, ale póki co, jestem zadowolona:-)

Gagoda , yra245 Witamy:-)

Czrnuszka wylecz katarek, a teściową się nie przejmuj, może twojemu przyda sie taka lekcja odpowiedzialności i Cię milo zaskoczy?:tak:

Dziewczynki, ja juz na dzisiaj umykam, miłej nocki i do jutra:-)

no fakt dziewczyny - korzystajcie z blogiego lenistwa i odpoczywajcie poki mozecie :-p Bo kolejny moment odpoczynku to dla niektorych pewnie na emeryturze :-D
Ja w sumei nie narzekam -Jas od poczatk uprzyzwyczajony do tego ze duzo sie bawi sam, no ale jednak co dziecko ,to dziecko - troche mu ten czas trzeba zorganizowac i sie nim zajac, obiad tez zrobic trzeba i inne posilki, do ubikacji zaprowadzic chociaz sie nie chce wstac z kanapy itp... A z dwojak to bedzie dopiero jazda - jak jedno zasnie to trzeba bedzie sie zajac drugim i tak w kolko Macieju... :happy2:

reklama
kochane ja uciekam spac....moze mi sie uda :-)
wezme kropelki i moze sie odetkam.....i wiecie co mi sie wzdaje ze powoli mi ten czop odchodzi bo jak czytam w necie jak to wyglada to sie zastanawiam...taka konsystencja jakby budyn smietankowy i nawet taki kolor. Duzo tego nie bylo ..bede kontrolowac....

Milej nocki zycze kochane :-)

Do jutra
To raczej jakaś infekcja,też to mam i muszę lekarza poprosić o globulki by do porodu nie było śladu.

Do góry