reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witam dziewczyny....po raz kolejny się przypominam...i czasami Was podczytuję:-)Moze któraś z Was mnie jeszcze pamięta z początków naszych ciąż;-)
Mam nadzieję, że u Was wszystkich wszystko dobrze.

Mam do Was pytanie....czy któraś z Was ma może nisko usadowione łożysko/łożysko przodujące? Czy odczuwacie takie bóle brzucha w dolnej części, że nawet leżąc nie macie siły ruszyć nogami?

I zgaga...dopada Was czasem? Jak sobie z tym radzicie? Bo ja każdego wieczoru umieram z tego powodu!!

Będe wdzieczna za odpowiedz

hej

i juz mi zostalo mniej niz 30 dni do porodu :sorry2:a torba niespakowana, nie wiem co ja mam z ta torba ze jej nie pakuje :) chyba sie boje ze jak spakuje to znacz ze juz zaraz porod a tak to da sie to jakos odciagnac haha

i wogole to fiksuje ze to moje dziecko sie nie przekrecilo i cesarka mnie czeka , bo ruchy czuje jakos zupelnie inczej niz Bartka, na dole i posrodku , nie czuje kopniakow zebra, tylko jakby mi sie Mala normalnie glowa w gore wypychala , boli to koszmarnie momentami, ale moze sie wkrecam....
za 1,5 tyg mam wizyte i ma gin mi zrobic kontrolnie usg

Młoda mamuśka:) dobre , chyba jedno z madrzejszych zdan jakie ostatnio przeczytalam :)
moja kolezanka karmila 10 miesiecy blizniaczki ! , tylko i wylacznie w tych nakladkach na piersi, ja tam nawet nie wiem jako one wygladaja :sorry2:

spadam spac bo jakos dzis mam byle jaki dzien

Kochane spokojnej nocy! Ja się żegnam powoli. Jeszcze kukne na inne wątki i ide sie wykapać pod prysznicem. I do łozka. Zle sie czuje...:-( ale Franuś sie rusza a to najwazniejsze...Buziaki i dobranoc!

Prawidlowe ciśnienie krwi to 120/80. :tak:

Kurcze kobity ale dzisiaj ten egzamin dal mi w kość. Boli mniebrzuch jak ide do wc na dole no i czuje ucisk na pachwiny ehhh ide sie wykapac szybko pod prysznicem tzn M mnie wykapie i do wyrka. Relanium, Fenek, Magnez i spać. Jeszcze 4 tygodnie...czuje się juz zmęczona...ale dla Franka wszystko...:tak:

Zrobilam M ciasto serniczek botak chcial i prosil i mielismy dzisiaj polke przyczepic i zaluzje :)poszlismy juz i dziury juz nawet wywiercone i co sie okazalo kolki za maleeeeeee a mowilam jeszcze dzisiaj na zakupach to "nie mam " w dupie mam :////jak mnie takie cos wkurza i z rownowagi wyprowadza :////WRRRRRRRRR faceci :// nie dam mu sernika :-DMusze czekac do czwartku wtedy kupi farbe i kolki i moze kiedys tam skonczy :/

Kasaii- ja też mam takie schizy, że jak torba gotowa będzie to ja z miejsca na porodówkę :-p
tak samo z naszymi numerami telefonu :szok: :-p wydaje mi się, że jak jakiś zapiszę, to od razu w szpitalu wyląduję hahahahah :-p

Igi- a te bóle sa związane z łożyskiem?? :confused:
bo moje jest gdzieś tam z tyłu, a bóle owszem i miewam okropne, że jak ugnę na leżąco nogi w kolanach, to potem za nic ich nie wyprostuję :zawstydzona/y: ale w sumie u mnie nie tyle brzuch boli, co biodra :dry:

najadłam sie tych truskawek, aż dzidzia szału dostała :happy2:

reklama
Kasaii Ty chyba jestes najwczesniejsza terminowo, i patrze po suwaczku, ze moze rodzenstwo bedzie rowniutenko dwa lata roznicy miedzy soba, dwa torciki za jedna impreza ;-)

Do góry