reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie sobotnio!!!
Niedawno dopiero dotarłam do domu i padam ze zmęczenia:baffled::baffled: ale dzień zakupowy był....i mała też na tym skorzystała:-D:-D:-D

Co do nakładek to jedna z najbardziej nieudanych rzeczy z jakimi się spotkałam przy karmieniu pierwszej córki. Absolutnie nie polecam. Totalny bezużyteczny badziew:no:

To samo mówili w szkole rodzenia. Ewentualnie, w razie potrzeby muszle, ale też ostrożnie:tak::tak:

reklama
Myszencja gdzie planujesz rodzić?

Na Traugutta:-) Przeleżałam tam tydzień i jakoś oswoiłam sobie to miejsce:-D Ty z tego co pamietam, to też tam bedziesz rodzić, prawda?

Przepraszam, że Was dzisiaj tak z doskoku nadrabiam, ale od wczoraj strasznie mnie kręgosłup boli i czuje jakby mała sie tam na dole mościła, więc sporo czasu leżę:-(

Witam ponownie!
Niom dziś fajny dzień rodzice byli cały dzień u mnie i mniej sie umęczyłam z Luśka, troszkę ogarnęłam chałupkę:tak:, oni zabawiali małą i pojechali z nią teraz na małe zakpy:-)!Mój P w pracy do 20.
Dziewczynki dzięki za słowa otuchy- naprawde się przydają i skłaniają do trzeźwiejszego spojrzenia!

Potwierdzam z tymi liściami kapusty, mnie uczyli tak: żeby potłuc liść kapusty, jak puści lekko sok to wstawić liść do lodówki,a potem w cyckonosz i taki okład sobie robić.
Ten sok ma właściwośći zciągające.:tak::tak:śmiesznie to wygląda ale naprawdę pomaga:tak:
Kapustka pomaga...i to jak...i jeszcze prysznic mocnym strumieniem raz bardzo ciepłym , raz chłodnym na bombaski!

Na Traugutta:-) Przeleżałam tam tydzień i jakoś oswoiłam sobie to miejsce:-D Ty z tego co pamietam, to też tam bedziesz rodzić, prawda?

Przepraszam, że Was dzisiaj tak z doskoku nadrabiam, ale od wczoraj strasznie mnie kręgosłup boli i czuje jakby mała sie tam na dole mościła, więc sporo czasu leżę:-(
Ojej jak dobrze że ktoś tez tam rodzi hehehehe ja tez juz sie odwoiłam z tą myślą hehe

reklama
a jakie jest normalne? nie 120/90 przypadkiem?
ja sie nie znam, jedynie lekarka mówi, że moje jak zawsze niskie (100/70 średnio)

Do góry