mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Nie dziękuję, by nie zapeszyć;-);-)Miejmy nadzieje,że sie cofnie.Będzie dobrze napewno,trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dziękuję, by nie zapeszyć;-);-)Miejmy nadzieje,że sie cofnie.Będzie dobrze napewno,trzymam kciuki
Oby tak było :-) Bo nie zamierzam rodzić przed terminem;-)mloda_mamusia1 Ja też trzymam kciuki. Ponoć grunt to pozytywne nastawienie:-)
Na etapie ciąży na jakim jesteśmy pojawia się więcej przezroczystej wydzieliny a czop jest zabarwiony...to pewnie nie czop.Czy która z Was moze mi napisac ile mozna chodzic bez pana Czopa,wiem ze chyba juz tu był taki temat
Ja już po wizycie, wszystko okej Mała waży 2400!Z szyjką też okej ale nie mówiła ile ma. Próby wątrobowe niskie, czyli nie mam cholestazy. Ale mam za wysokie CRP, tzn. jest jakies zakażenie w organiźmmie i mam n ato antybiotyk. Miałam zadać wiele pytań ale ta wizyta tak szybko przebiegła że połowy zapomiałam. A i powiedziała ze twradnienie brzucha w tym okresie jest już normalne
Też mam dziś jakiegoś doła, popłakałam sobie trochę i mi ulzyło trochę; jutro jeszcze robie imprezkę w domu, i placek musiałąm zrobić i sałatkę i jestem wykończona
Na etapie ciąży na jakim jesteśmy pojawia się więcej przezroczystej wydzieliny a czop jest zabarwiony...to pewnie nie czop.