madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
No ja też bede pewnie musiała cos takiego zamawiac,bo też mam małe brodawki i ciekawe czy ja wogóle bede karmiła,bo siary nie mam,moze cos tam było raz ale teraz juz niemam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no jeszcze nie, nasze suwaczki liczą od ostatniej miesiączki a te dwa tygodnie mniej przy zalozeniu ze tygodnie liczymy od dnia zapladnienie, czyli nie liczymy pierwszych dwoch tygodni cykluhmm katrinka wg Twoich obliczeń za tydzień będę miała już ciąże donoszoną
dzisiaj od 10 do 13 jezdzilismy z tesciową po sklepach meblowych bo planuje u siebie maly remoncik, no i na koniec zajechalismy do sklepu z wozkami pod Poznaniem, i zarezerwowalismy wozek i w poniedzialek pojedziemy go kupic
planowalismy kupowac wozek dopiero na początku albo w polowie marca, ale wybralismy sobie x-landera model xa z 2009 roku, a juz weszla kolekcja 2010 i w marcu moze sie okazac ze tych wozkow co my chcemy juz nie bedzie a te 2010 mniej mi sie kolorystycznie podobają niz te z 2009
tak jak owIrene pisze rozmiary dla dzieci są co 6 numerów: 50,56,62,68....Mam pytanko. Między 56 a 62 jest jeszcze jakis rozmiar ubranek? Boję sie, że 56 może być ciasne a 62 z kolei zbyt duze. Mam dużo ubranek na 62 i zastanawiam się, czy nie dokupić tych na 56
Witam! Znowu się odzywam! M przywiózł mi na weekend laptopa do szpitala, bo nie będziemy się w ogóle widzieć, to żeby mi się nie nudziło Pan Ordynator powiadomił mnie dzisiaj, że jeżeli do 11 lutego, czyli do skończonego wg niego 37tc, białko w moczu nie cofnie mi się to będziemy ciąć Jeżeli się cofnie, no to cesarka na termin ;-) Miejmy nadzieję, że się cofnie