reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

iza-3mam kciuki, w szpitalu się Toba porządnie zajmą i wszystko będzie okey!!!
czarnuszka-dobrze że jesteś, a właściwie jesteście, oby jak najdłużej:tak:

reklama
Witam się,
nocka ok, śniegu nawaliło i dalej sypie z przerwami, ale zawiewa okropnie. Leze do sklepu po twaróg i robię sernik rosa z nowego przepisu, jak wyjdzie ok, to wrzucę na odpowiedni wątek. Na obiad piercha z kury i jakaś surówka, bez specjalnego wysilania się. A wieczorem jadę do koleżanki i pisała, że zrobi łososia pod szpinakiem i już mi jęzor do d... ucieka.
Moni co do szpitala, to myślę, ze najważniejsze to , że mają specjalistyczny sprzęt. Ja też nie znam nikogo w szpitalu. Zaczęłam chodzić tam na szkołę rodzenia,to chociaż jedną położną znam :-).
Agus ja dzisiaj też wskoczyłam w ósme okienko i lekko się zestresowałam.Niby dziewczyny już dawno mają i już zaraz na 9 przeskoczą, to jakoś jak u mnie wskoczyło, to dopiero dotarło.
Lece do sklepu.

my po wizycie u dermatologa Natalka ma MIĘCZAKA ZAKAŹNEGO :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jakieś paskudztwo mamy maści jakieś płyny i leczenie minimum miesiąc:wściekła/y:
szok nie wiem skąd to ma bo to choroba od zwierząt hodowlanych lub przenoszona przez dzieci:szok: a my nie mieliśmy z nikim chorym kontaktu niby na dorosłych się nie przenosi a czas wykwitu od zakażenia jest 2-7tygodni więc mogła to mieć już w sobie ale nie wyrzucało:szok:
jakaś masakra pan dr oglądał ją pod lupą:confused:
no nic tyle u nas

udanych wizyt u gina dziś wam życzymy i samych dobrych wieści

my po wizycie u dermatologa Natalka ma MIĘCZAKA ZAKAŹNEGO :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jakieś paskudztwo mamy maści jakieś płyny i leczenie minimum miesiąc:wściekła/y:
szok nie wiem skąd to ma bo to choroba od zwierząt hodowlanych lub przenoszona przez dzieci:szok: a my nie mieliśmy z nikim chorym kontaktu niby na dorosłych się nie przenosi a czas wykwitu od zakażenia jest 2-7tygodni więc mogła to mieć już w sobie ale nie wyrzucało:szok:
jakaś masakra pan dr oglądał ją pod lupą:confused:
no nic tyle u nas

udanych wizyt u gina dziś wam życzymy i samych dobrych wieści

Oj, to życzę dużo zdrówka Natalce i oby po miesiącu po tym paskudztwie nie było śladu:tak::tak::tak:

dronka83 ja kocyki i ubranka przepiore ręcznie w płynie do prania i potem tylko wypukam, no i oczywiście prasowanko. Ubranka są nowe więc nie chce mi się ich w pralce prać bo jeszcze nie wiem co z czym i czy czasem coś nie farbuje :tak:

Czarnuszka88 witaj :tak: dobrze że wszystko w miare oki ;-) trzymam kciuki obyś miała internet bo brakuje tu ciebie na forum :tak:

marti8 nie martw się o psiaka będzie dobrze, mój piesio który już odszedł miał padaczke od 2 roku życia, żył z nia 8 lat :tak: i dawał rade, tylko jak miał atak trzeba było go trzymać bo inaczej nad sobą nie panował i mógłby sobie krzywde zrobić

misia2010 trzymam kciuki za usg :tak: czekamy na wieści

rybka_24 uuuu szkoda że leczenie aż tyle potrwa :-( ale najważniejsze że wiadomo co dolega i malutka dostała leki

dronka83 ja kocyki i ubranka przepiore ręcznie w płynie do prania i potem tylko wypukam, no i oczywiście prasowanko. Ubranka są nowe więc nie chce mi się ich w pralce prać bo jeszcze nie wiem co z czym i czy czasem coś nie farbuje :tak:

Czarnuszka88 witaj :tak: dobrze że wszystko w miare oki ;-) trzymam kciuki obyś miała internet bo brakuje tu ciebie na forum :tak:

marti8 nie martw się o psiaka będzie dobrze, mój piesio który już odszedł miał padaczke od 2 roku życia, żył z nia 8 lat :tak: i dawał rade, tylko jak miał atak trzeba było go trzymać bo inaczej nad sobą nie panował i mógłby sobie krzywde zrobić

misia2010 trzymam kciuki za usg :tak: czekamy na wieści

rybka_24 uuuu szkoda że leczenie aż tyle potrwa :-( ale najważniejsze że wiadomo co dolega i malutka dostała leki
no właśnie, boję się jak np. będę sama (tak jak dzisiaj) to zacznę panikować, i sobie nie poradzę:/ a co będzie jak nikogo w domu nie będzie??:(

reklama
DZIEŃ DOBRY!!!Ale pogoda super śniezyca azypało nas,ale za to nie ma takiego mrozu tylko -1.Chciałam do miasta dzisiaj jechać,ale sobie odpuszcze i pojade dopiero w pon.Wyspana jestem,leżałam do 11 w łóżku.Jestem po sniadanku.Synek coś teraz mało aktywny mam nadzieje że śpi.Dobrego dnia;-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry