reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

No to gratulacje:-) Tobie przynajmniej promotorka sprawdzi do piątku, a mi promotor powiedział, ze napewno nie wcześniej niż za dwa tygodnie:baffled: coś czarno widzę moją obronę przed porodem widząc zapał mojego promotora:dry:
Hmm chyba nie bardzo ma wyjscie bo ostateczny termin oddania pracy to ta niedziela :-D Wiec jesli sie okaze ze cos mam poprawiac to bede miala cale dwa dni hehe

Dronka ja kocyków nie piore. Ciuszki w persil sensitive i do tego płyn do płukania sensitive. A prasowanie sobie odpuszcze bo nie uwazam tego za konieczne a strasznie nie lubie. Ale chyba nie powinnas brac ze mnie przykładu :-D bo ja wg niektorych za wyrodna matke moge robic przez takie podejscie :-D

reklama
doronka- i ja też niestety Ci nie pomogę , bo ja jeszcze nic nie prałam - chyba w następnym tyg zacznę dopiero.
A od dziś zamierzamy zacząc zakupy na allegro - ciekawe czy się uda :-)

Witajcie kochane!!
dorwałam kompa brata meza :D
mlody spi wiec moge napisac do Was
tesciowka wziela dzisiaj pojechala z moim usb do naprawy mam nadzieje ze wroci z naprawionym :))

u nas dobrze
trzymamy sie w dwupaku nadal :) szyja boli jak sie ruszam a w nocy to juz czasem mam wrazenie ze rodze

Wybaczcie mi kochane nie dam rady Was nadrobic....juz prawie 2 tygodnie mnie nie ma wiec nawet sobie nie chce wyobrazic ile napisałyscie :))

Cześć dziewczynki
Piszecie w taki tępi że ciężko nadrobić właśnie piję kawkę i usiłuję wygonić męża na zakupy bo mam ochotę na owoca i pączka.:tak::tak::tak: zrobił się zemnie straszny głodomór w tym tygodniu.Robiłam sobie wczoraj fotki brzusia i ku mojemu zaskoczeniu pojawiły mi się rozstępy :wściekła/y: szkoda mam nadzieje że więcej tylko nie przybędzie.

Witajcie kochane!!
dorwałam kompa brata meza :D
mlody spi wiec moge napisac do Was
tesciowka wziela dzisiaj pojechala z moim usb do naprawy mam nadzieje ze wroci z naprawionym :))

u nas dobrze
trzymamy sie w dwupaku nadal :) szyja boli jak sie ruszam a w nocy to juz czasem mam wrazenie ze rodze

Wybaczcie mi kochane nie dam rady Was nadrobic....juz prawie 2 tygodnie mnie nie ma wiec nawet sobie nie chce wyobrazic ile napisałyscie :))

super że dorwałaś komputer,dobrze że nadal jesteś w dwupaku zaciskaj nogi jeszcze nie czas.Oby teściowa załatwiła sprawę z Usb bo tęsknimy za tobą.

Witajcie!

Hmm chyba nie bardzo ma wyjscie bo ostateczny termin oddania pracy to ta niedziela :-D Wiec jesli sie okaze ze cos mam poprawiac to bede miala cale dwa dni hehe

Dronka ja kocyków nie piore. Ciuszki w persil sensitive i do tego płyn do płukania sensitive. A prasowanie sobie odpuszcze bo nie uwazam tego za konieczne a strasznie nie lubie. Ale chyba nie powinnas brac ze mnie przykładu :-D bo ja wg niektorych za wyrodna matke moge robic przez takie podejscie :-D

To ja chyba taka wyrodna jak Ty, bo zrobiłam identycznie:-):tak:

Czarnuszka Jak dobrze, ze jest szansa na Twój szybki powrót. Trzymam kciuki.

Ja tak tylko z doskoku dzisiaj będę, bo od wczoraj, pomimo Fenka, brzuszek mam prawie cały czas twardy i czuję dziwny ucisk na krzyż, ale nie mam skórczy, a Mała wciąż się wierci, więc się pocieszam, że to jeszcze nie teraz:-) Wizyta u gina za tydzień i zobaczymy co zdecyduje. Może to śmieszne, ale boję się że każe mi się do szpitala położyć i cesarkę będzie planował przez to diabelne łożysko, a ja tak nie chcę kolejnej blizny na brzuchu:no::wściekła/y: (mam 2).

Miłego dnia, brzuchatki;-)

Czarnuszka dobrze że sie odzywasz!! Bo już chciałam pisać sms co z tym twoim netem ;-) Najważniejsze że u was jest OK. Już niewiele nam zostało...:-)

Biedna Izunia. Niech się tam trzyma dzielnie!! Jeszcze ma troszke czasu!!

A mnie wzięło na siemie lniane z mlekiem. Zrobiłam sobie wieeeeeeeelki kubek i pije mniamciu!! Za chwilke poprasuje to co mi zostało i do nauki bleeee:sorry2:

reklama
Do góry