reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na takiego faceta to cisną się na usta same niecenzuralne słowa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
To że on powiedział tak, nie znaczy, że masz coś mu oddawać...skąd on ma takie info??? prawnie będzie uważany za ojca dziecka, więc ma też obowiązek je utrzymywać (musiałby wytoczyć powództwo o zaprzeczenie ojcostwa, żeby uznano, że nie jest ojcem).
Z tego co piszesz to z nim jest mocno nie tak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A póki co zbieraj się do szpitala!!!!!!!!!!!

ale on nie jest jego ojcem z tego co pamiętam :confused: więc tym bardziej mu się te pieniądze (becikowe) nie należą...

reklama
Izulka jedz do szpitala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! facetem olej.POki co Oliwka jest wazniejsza.

Gosia nie stresuj sie jak sie juz zacznie na pewno to odczujesz/

Jejku znow mnie kuje co jakis czas. ... Lekarz mowil ze to dlatego ze kruszynki sie "kłócą" główkami, która pierwsza ma wyjsc... A ja sobie tak myśle, ze moze rozwarcie mi sie powiększa. CHOLERA nwet mi tego nie sprawdzą, Badana bylam w piątek, a do teraz nic. Mogliby sprawdzic no nie?
Za często to też nie można badać;-)bo to może pobudzić szyjkę do jej dalszego rozwierania...

ale jestem wsciekla..
czy w tym kraju nic nie mozna zalatwic bez nerwow?
nawet glupie pytanie kiedy zostana wyslane pieniadze z zusu jest dla Pań urzedniczek za trudne... bo najpierw odkurzacz chodzil u nich w biurze i sie nie mozna bylo dogadac, a po okolo godzinie co ? patrzecie... komputer sie wiesza..
i jak tak sobie mysle, ze az do wrzesnia trzeba sie bedzie z nimi wojowac to mi sie odechciewa..
dzwonic, pytac, sprawdzac, prosic, tlumaczyc.. porazka..:dry:

reklama
Nie wiem.. Może to ze mną coś nie tak? :(
Tez zawsze tak myslalam, szczegolnie po ostatnim moim rozstaniu, ktore bardzo przezylam...
A pozniej pojawil sie moj M i zycie pokazalo, ze tamte zwiazki, to nie bylo to!

Dobrze, ze jedziesz do tego szpitala, tym bardziej, ze pisalas o tej wydzielinie podobnej do czopa sluzowego. Odezwij sie co i jak!
Trzymamy kcuki :happy2:
nadia25- nie martw sie lekarz wie co robi. Ja też miałam rozwarcie w pierwszej ciąży od czerwca do sierpnia (a poród i tak wywoływany). Kiedy masz wizytę? Coś - to pewnie chodzi o skurcze, odejście czopa, sączenie sie wód...
Co do tego rozwarcia, to dziewczynaz od "nas" z sierpnia miała na 2 cm i jeszcze z małym synkiem latała na plac zabaw i donosiła ciąże. Jak cię cokolwiek zaniepokoi to dzwoń do niego, albo jedź na izbę i cie zbadają czy wszystko ok:tak:
Czyli na to wyglada, ze z niektorymi rozwarciami mozna normalnie funkcjonowac :-) To dobra wiadomosc.

A ja sprzatam na raty :-D I wstawilam schab do piekarnika, pewnie M wroci z pracy, a to bedzie tam jeszcze siedzialo :sorry2: Tak mi czas przez palce ucieka.

Do góry