Nadia Gosia ma dwojeczke, to pewnie dlatego![]()
Wiem;-)
Mam nadzieje,że to powód bo jak nie to mój lekarz jest jakiś nieodpowiedzialny

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nadia Gosia ma dwojeczke, to pewnie dlatego![]()
Coś niesamowitego. A czemu masz mu coś oddawać?
co?
Pleśń w pokoju zaważyła?Jeśli tak to nie jest wart Ciebie!!!
Skoro lekarze mówią,że nic im nie będzie to się nie martw;-)Szpitalu jesteś pod opieką lekarzy oni wiedzą co robiąNo bliźniaki szybciej dojrzewają.... Zapewne maluchom nic nie będzie. Tylko to jeszcze za wsześnie. A wgl. mają wysokie tentno. 170-210 ..... Ale ja skurczy żadnych nie mam
No musze.. Powiedział tak.
Nie wiem.. Jestem w rozsypce.. ;(
ech... przebrnela mprzez wszystko...
Izulqa - rece opadaja... Twoj M jest mega niedojrzaly... Dal niego slub to jest takie hop siup??? Dzis slub, jutro klotnia, pojutrze rozwod???
No ludzie kochani... Przejaw jakiejs skrajnej glupoty...
Wiesz co? jak jest taki zawziety to Ty tez go olej i moim zdaniem powinnas zostac u rodzicow. Podejrzewam, ze jak on jzu Cie tak szantazuje rozwodem i takei szopki odstawia to jak przeniesiesz sie do niego to wcale rozowo nie bedzie
Ja na Twoim miejscu olalabym go poki co i zaprzestala kontaktow - nie wierze zeby w swoim uporze trwal przez dlugi czas i zeb yfaktycznie sie posunal do rozwodu... Przeciez to nie jest takei latwe. Zreszta co Cie obchodzi ile kosztuje rozwod - on chce sie rozwodziec to niech sie martwi kosztami... A co do upominania sie o pieniadze ktore rzekomo dal na dziecko to juz w ogoel porazka... Nie ma prawa sie o ta kase upominac - nie podpisywaliscie chyab rozdzielnosci majatkowej????![]()
No bliźniaki szybciej dojrzewają.... Zapewne maluchom nic nie będzie. Tylko to jeszcze za wsześnie. A wgl. mają wysokie tentno. 170-210 ..... Ale ja skurczy żadnych nie mam
A niech sobie mówi co chce. Nic mu nie musisz oddawaćNo musze.. Powiedział tak.
o ja cie...
bardzo mi Cie szkoda. Najpierw jeden odszedl, teraz drugi chce..
co sie z tymi chlopami dzieje...![]()
Nie wiem.. Może to ze mną coś nie tak?![]()