reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
No bliźniaki szybciej dojrzewają.... Zapewne maluchom nic nie będzie. Tylko to jeszcze za wsześnie. A wgl. mają wysokie tentno. 170-210 ..... Ale ja skurczy żadnych nie mam

No bliźniaki szybciej dojrzewają.... Zapewne maluchom nic nie będzie. Tylko to jeszcze za wsześnie. A wgl. mają wysokie tentno. 170-210 ..... Ale ja skurczy żadnych nie mam
Skoro lekarze mówią,że nic im nie będzie to się nie martw;-)Szpitalu jesteś pod opieką lekarzy oni wiedzą co robią:tak:
Ja też mam rozwarcie na 1cm a leżę w domu(przynajmniej w czwartek tak miałam:baffled:)

ech... przebrnela mprzez wszystko...
Izulqa - rece opadaja... Twoj M jest mega niedojrzaly... Dal niego slub to jest takie hop siup??? Dzis slub, jutro klotnia, pojutrze rozwod???
No ludzie kochani... Przejaw jakiejs skrajnej glupoty...
Wiesz co? jak jest taki zawziety to Ty tez go olej i moim zdaniem powinnas zostac u rodzicow. Podejrzewam, ze jak on jzu Cie tak szantazuje rozwodem i takei szopki odstawia to jak przeniesiesz sie do niego to wcale rozowo nie bedzie :no:

Ja na Twoim miejscu olalabym go poki co i zaprzestala kontaktow - nie wierze zeby w swoim uporze trwal przez dlugi czas i zeb yfaktycznie sie posunal do rozwodu... Przeciez to nie jest takei latwe. Zreszta co Cie obchodzi ile kosztuje rozwod - on chce sie rozwodziec to niech sie martwi kosztami... A co do upominania sie o pieniadze ktore rzekomo dal na dziecko to juz w ogoel porazka... Nie ma prawa sie o ta kase upominac - nie podpisywaliscie chyab rozdzielnosci majatkowej???? :dry:

Nie podpisywaliśmy.. Może pójdzie po rozum do głowy i wróci.. :(

Oj Gosia, życze wytrwałości i siły. Na pewno będzie dobrze.

kurcze.. jakby moj maz sie tak zachowywal, ze raz odchodzi, chce rozwodu, potem wraca.. potem moze znowu bedzie chcial odejsC?
ja bym chyba nie wytrzymala.. za bardzo honorowa jestem i nie znosze litosci nad soba..

a w ogole to co Ty jeszcze robisz w domu? mialas jechac do szpitala..

reklama
Do góry