reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

A kierunek listopadowego wypadu już wybrany, jeśli można zapytać?;-)
Tunezja. W tym roku chciałam ale jechalismy na 2 tygodnie wiec tyle czasu tam nie byłoby co robic- wolelismy do kraju gdzie mozna sobie auto wynajac i pojezdzic troche dlatego na Krecie bylismy. A Tunezja jest taka w sam raz na tydzien zeby sie wygrzac i nie zanudzic no i ceny sa bardzo przyzwoite :-)

mag007 zjezdzalnie sobie daruje bo chyba bym za duzych predkosci nabrała hehe A co do działek to szkoda gadac- jak dawniej babcie powtarzały ze ziemie trzeba kupowac bo to jedyna wartosc to człowiek sie smiał a teraz to babci racje przyznaje hehe No tylko my pod innym katem na ta ziemie patrzymy bo przecie ziemniakow na niej sadzic nie bede.

rybka24 to faktycznie kiepsko, tez bym z dwójka nie miała odwagi bo by sie człowiek bardziej umeczył niz odpoczał. No i do tego zostaja wam wakacje w lipcu/sierpniu a wtedy wszedzie za goraco jak dla mnie a w Polsce znowu za zimno heh

reklama
mi teraz samo z siebie nie leci jak nacisnę to mam
a przy córci mi lało się od dwudziestego któregoś tygodnia czasami się całą zalana budziłam:tak::tak:

Witajcie brzuszki:-)
Jutro mam wizytę u gin. Mam nadzieje, że mi przedłuży L4 bo ostatnio jakieś fochy stroiła, że powinnam sobie zmienić pracę, skoro ciąże planowałam i już w 7 miesiącu jest mi ciężko pracować. Wkurzyłam się wtedy strasznie:wściekła/y:. Myślałam, że ją dobrze znam, bo chodzę już do niej od 8 lat a tu zonk. Gdy z lekarzem ma się często do czynienia, to dopiero wtedy można ocenić jaki w rzeczywistości z niego człowiek:dry:. Na szczęście jeszcze tylko dwa miesiace.

K_aralajna- Ja też pochodzę z Katowic. Od trzech lat mieszkam w Świętochłowicach a rodzę na Raciborskiej.

a ja jeszcze nigdy w szpitalu nie bylam tak zeby zostawac tam na noc, no poza tym jak sie urodzilam, ale tego to nie pamiętam, teraz jak chodzilam to tylko z rana robili mi badania i do poludnia juz w domku bylam

Tunezja. W tym roku chciałam ale jechalismy na 2 tygodnie wiec tyle czasu tam nie byłoby co robic- wolelismy do kraju gdzie mozna sobie auto wynajac i pojezdzic troche dlatego na Krecie bylismy. A Tunezja jest taka w sam raz na tydzien zeby sie wygrzac i nie zanudzic no i ceny sa bardzo przyzwoite :-)

mag007 zjezdzalnie sobie daruje bo chyba bym za duzych predkosci nabrała hehe A co do działek to szkoda gadac- jak dawniej babcie powtarzały ze ziemie trzeba kupowac bo to jedyna wartosc to człowiek sie smiał a teraz to babci racje przyznaje hehe No tylko my pod innym katem na ta ziemie patrzymy bo przecie ziemniakow na niej sadzic nie bede.

rybka24 to faktycznie kiepsko, tez bym z dwójka nie miała odwagi bo by sie człowiek bardziej umeczył niz odpoczał. No i do tego zostaja wam wakacje w lipcu/sierpniu a wtedy wszedzie za goraco jak dla mnie a w Polsce znowu za zimno heh

Tunezja fajna sprawa, byłam tam parę lat temu. Na tydzień spoko, na dwa moim zdaniem trzeba się decydować na wycieczki, żeby z nudów nie paść...a tam wycieczki fajne, na pustynię - na wielbłądzie można pojeździć...tylko wiadomo - nie z maluszkiem:-D:-D:-D

moniat84 trzymam kciuki za zwolnienie. Moja gin nie robi z tym problemów, tylko pyta, do kiedy było wystawione ostatnie:-D:-D:-D:-D

reklama
koza my tez chcemy gdzieś koło listopada wyskoczyć do Tunezji lub może Egipt, byle ciepło:) Wtedy będą promocje no i za dzidzie nic nie płacimy:)
Ja tez bym poszłą na basen, no ale nie umiem płuwać, a mój M chronicznie nie lubi basenów, a żeby z taką mała dzidzią na basen iść to chyba trzeb aumieć pływać
Wczoraj i dziś zobaczyłam na podkoszulce parę kropli siary, fee

Do góry