reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja dopiero zasiadłam , po sniadanku , czyli hamburgerze z colą :-p

Ja też bym chciala zwierzaczka ale z psem raczej nie wypali bo takiemu psu jak ja chce trzeba zbyt wiele czasu poświęcać itd zresztą pitbull to durza odpowiedzialność, a kotka nie moge mieć , niestety rodzice nie pozwalają. Powiedzieli żadnego zwierzaka , że dziecko będę miała i bede miała sie czym zająć. No cuż jak się kiedys od nich wyprowadze to wtedy czekam mnie ta przyjemność:sorry2: a narazie mogę pomarzyć....

reklama
hej
A mnie dzis malz rano podniosl cisnienie, ciezko mu sie ruszyc i wyjsc do furtki po paczke dla mnie, do komputera sie przykleil , mi latwiej w 8 miesiacu ciazy.... faceci to debile, generalnie ( i prosze mi tu nie bronic zadnego idealnego meza !:sorry2:)

z tymi chustami to nie przesadzajcie, przeciez nikt nie bedzie nosil dziecka przez 12 godzin dziennie
swoja droga to mozna sobie mowic ze sie nie bedzie dziecka nosic na rekach i przyzwyczajac ale jak takie malenstwo bedzie plakac nie wiedziec czemu itd to kazda bedzie nosic i tyle :-)

ja mam dosc zimy, z domu wyjsc nie moge bo u nas to naprawde jest tego sniegu od groma, z Bartkiem nie dam rady nigdzie isc, na dodatek madra glowa nie kupialm sobie opon zimowych do samochodu.... wrrrr
oby do wiosny :-):-):-):-)

Dziewczynki trzymam kciuki za USG :tak::-)
Ja mam w domu 9 miesieczna bokserke i tez mam obawy co to bedzie jak sie mala urodzi, bo to czysty wulkan energui, do tego mały gówniarz jeszcze i wiecznie chce sie bawic...madra jest nie powiem, duzo rzeczy rozumie, chodzila na szkolenie.
W domu tez mialam bokserke, jak mialam 10 lat, urodzila sie moja siostra, i nasza Saba NIGDY nawet na nia nie zawarczala, a musze zaznaczyc ze moja siora dala jej popalic( ciagnela ja godzinami za sutki, az jednego naderwala.) Wszedzie mowia ze bokserki to najlepsze psy dla dzieci( fakt kochaja dzieci:tak:) takze mysle ze bedzie ok!

ja zawsze miałam dużo zwierzaków (moi rodzice mieli duży dom i mogliśmy trzymać różne zwierzaczki) i lubię ogólnie wszystkie :-D
a koty są kochane,
nawet te z trudnym charakterem
(jak mój obecny)
a oto moje piękności:
Zobacz załącznik 197669

prześliczny:tak::tak::tak::tak:

U znajomych urodziła się córeczka w listopadzie. Niestety tak ją nauczyli, że cały czas trzeba ją nosić na rękach - prawie 24h i nic więcej mama nie może robić, a jak ją zostawi u dziadków, to oni też muszą, bo inaczej płacz. Ja też nosić będę na rękach, ale będę starała się uważać, żeby nie przesadzić:tak::tak:

reklama
Do góry