AniaSkrzat1
Fanka BB :)
i nawet z tych jej marnych emerytalnych groszy jej ucieli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zamiast zabierac kasiore bogatym to zabierają ja biednym
My jemy sobie frytasy )
Maz dopiero z pracy wrocil
biedny taka ma paskudna prace ze az mu wspolczuje...ja bym wylądowala w wariatkowie..
MoniSkaBe - super ze z dzidziolkiem wszystko dobrze!!!!
Rybka24 - naczytałam sie w internecie ze ta choroba co podejrzewają u Mateuszka ze to wada cukrzycowa a TY z czego pamietam to masz straszne te cukry i ze ma ją chyba 2 % dzieci wiec oby te 2 % Cie ominely!!!!!!!!!!! z calego serca CI tego zycze!!!! Mateuszek jest duzym i dzielnym chlopcem i napewno da rade!!!!
Jak moja mama byla w ciazy z moja najmlodsza siostra ktora ma 12 lat to calą ciaze jej mowili ze ma wade serca i jezdzili po lekarzach po polowie polski i co okazalo sie ze jest zdrowa jak ryba no moze poza astma ale serce jak dzwo...wiec moze zapisz sie do jakiegos innego lekarza na USG zeby to potwierdzic lub wykluczyc
brzuszki mam pytanie, czy można rozgrzewac sobie(jak bolą plecki)termoforem-bo dziś sobie taki fajniusi kupiłam, i tak zaczęłam si,e zastaanwiać czy można??
Dziewczynki mam pytanie. Poniewaz nie mam zupelnie pojecia jak wygladaja skurcze, dzieje mi sie cos takiego:
Co chwile kluje mnie z lewej strony (tak pomiedzy jajnikiem a pachwina) i zaraz puszcza. Zaklulo rowniez moze ze 3-4 razy z prawej strony. Brzuch mam miekki i nic poza tym mi sie nie dzieje. Nie boli bardzo mocno, ale jest dosc nieprzyjemne. Wzielam na wszelki wypadek nospe. Nie wiem co to moze byc. Czy jak sie ma skurcze to kluje wlasnie z jednej strony czy raczej po srodku? Maly aktywny, ciagle sie wierci. Martwie sie troche...