reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dzieńdoberek:-)

Ponuro strasznie za oknem, pada deszcz, okropność:-(

Ja zabieram się za ostatnie sprzątanie- kurze, odkurzanie łazienka to co na bieżąco ...i już koniec sprzątania przed Świętami.:-)

Jutro ubieramy choinkę- u nas zawsze w Wigilię się ubiera- już nie mogę się doczekać:-)

Tak ten czas szybko leci. Niedawno w okolicach wakacji dowiedziałyśmy się, że będziemy mamusiami a tu już za ok. 2 miesiące pierwsze porody:-):-):-)

reklama
Dziewczyny a mnie akurat nie dziwi,że na święta jest nowy sprzedawca.To normalne,że na ten szał zatrudniają kogoś do pomocy...tylko co to za gamoń?:szok::sorry:
Ja już pierogi zrobiłam,tylko mało coś wyszło...ale przynajmniej szybko polepiłam:-)

hej moje kochane !!!! :-)

przybywam z dobra nowina :-) bylam wczoraj u gina i wszysto ze mna ok jest tylko @ jeszcze nie mam i poprosilam o zawolane jej wiec wpierdzielam duphaston od dzisiaj . moje endo ma 7mm wiec samo jakbym miala dostac @ to musialabym jeszcze dlugo poczekac... a i w sumie nie wiem czy to mozliwe bo nie sprawdzalam jak wygladaja moje jajniki na usg ale wczoraj mojego meza ponioslo i przy sexiku skonczyl we mnie :eek: dechy w ogole a jak chcialam isc na zywiol to choc bym plakala i kopala to nie i koniec i w szoku bylam wczoraj :szok: dobrze ze w razie w duphaston nie zaszkodzi :-);-)

wesołych świąt marcoweczki!!! pogodnych , rodzinnych i szczesliwych i zeby ten nowy rok przyniosl wam duzo wspanialych i pieknych niespodzianek, zeby sie spelnily wszystkie wasze zyczenia te glosne i te cichutkie :tak:;-)

tesiowa do mnie przyjechala :-D i gada jak najeta :-D;-) maz w pracy a ja z nia sama siedzie i jaja jak nie wiem bo gada a ja nie wiem co mam mowic :eek::laugh2:

Witajcie,
wkurzyłam się...właśnie napisałam posta z odpowiedzią na wasze i całego wcięło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Więc tylko póki jest chwila czasu i pamięć nie zawodzi wszystkim marcóweczkom:
Tak niewiele nam potrzeba,
by przytulić się do nieba.
Zdrowia, szczęścia, bliskich blisko
i miłości ponad wszystko.

WESOŁYCH ŚWIĄT i szczęśliwego rozwiązania w zaplanowanym terminie

Witam:)
rybka dobrze że u Ciebie okej:)
A ja coś kiepsko się czuję, gardło, ucho boli i wogóle. Idę zaraz na końcowe zakupki, a u nas na dworze deszcz leje i snieg się topi
Ja dziś robię flaki, babcia dała mi swojską kaczkę, i placki, czyli karpatkę i 3 bita, a i rolada makową, a i zamierzam jeszce umyć podłogi. Ale nie chce mi się strasznie

Cześć! brzuchatki :-D no trochęęęę mnie nie było niestety, nie jestem w stanie nadrobic was. Przeprowadzkę do rodziców moich miałam :-(a mój D do swojej mamy niestety:no: i mieszkamy osobno, szkoda że tak musimy...

Jutro wyjeżdżam z rodzicami na Święta nad morze, mam nadzieje że mrozu nie będzie;-)

Tak więc życze wszystkim spokojnych, radosnych Świąt pełnych prezentów i rodzinnego ciepła :-D:-D:-D

Candy - a ja wczoraj o Tobie myslałam. Nie wiem co napisac. Przykro że tak sie ułożyło... :-( Mus to mus. Może teraz bedziesz spokojniejsza :unsure:

reklama
Hej :)
Mississ witaj :) opuscilas nas ostatnio :) zagladaj i pisz z nami :)

candy6 bedzie dobrze zobaczysz :)

A ja wlasnie wstalam i juz wypijam kawke ,potem lece pod prysznic i jedziemy do ikkei :) tylko ja i M uffffffffffff :))

Kupimy nowy komplet talerzy :) choinke ,babki i lampke dla dzidzi :) i pewnie cos jeszcze wyszukam znajac mnie :) a i stoiak do choinki :)) i jak juz bedzie gotowa to sie pochwale ;))

Bigos juz gotowy teraz tylko dochodzi mniammmmmmmm
Potem wieczorkiem rybka po grecku ,golabki i makowiec :))
A jutro dalej :))

Do góry