reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dzieńdoberek:-)

Ponuro strasznie za oknem, pada deszcz, okropność:-(

Ja zabieram się za ostatnie sprzątanie- kurze, odkurzanie łazienka to co na bieżąco ...i już koniec sprzątania przed Świętami.:-)

Jutro ubieramy choinkę- u nas zawsze w Wigilię się ubiera- już nie mogę się doczekać:-)

Tak ten czas szybko leci. Niedawno w okolicach wakacji dowiedziałyśmy się, że będziemy mamusiami a tu już za ok. 2 miesiące pierwsze porody:-):-):-)

reklama
Dziewczyny a mnie akurat nie dziwi,że na święta jest nowy sprzedawca.To normalne,że na ten szał zatrudniają kogoś do pomocy...tylko co to za gamoń?:szok::sorry:
Ja już pierogi zrobiłam,tylko mało coś wyszło...ale przynajmniej szybko polepiłam:-)

hej moje kochane !!!! :-)

przybywam z dobra nowina :-) bylam wczoraj u gina i wszysto ze mna ok jest tylko @ jeszcze nie mam i poprosilam o zawolane jej wiec wpierdzielam duphaston od dzisiaj . moje endo ma 7mm wiec samo jakbym miala dostac @ to musialabym jeszcze dlugo poczekac... a i w sumie nie wiem czy to mozliwe bo nie sprawdzalam jak wygladaja moje jajniki na usg ale wczoraj mojego meza ponioslo i przy sexiku skonczyl we mnie :eek: dechy w ogole a jak chcialam isc na zywiol to choc bym plakala i kopala to nie i koniec i w szoku bylam wczoraj :szok: dobrze ze w razie w duphaston nie zaszkodzi :-);-)

wesołych świąt marcoweczki!!! pogodnych , rodzinnych i szczesliwych i zeby ten nowy rok przyniosl wam duzo wspanialych i pieknych niespodzianek, zeby sie spelnily wszystkie wasze zyczenia te glosne i te cichutkie :tak:;-)

tesiowa do mnie przyjechala :-D i gada jak najeta :-D;-) maz w pracy a ja z nia sama siedzie i jaja jak nie wiem bo gada a ja nie wiem co mam mowic :eek::laugh2:

Witajcie,
wkurzyłam się...właśnie napisałam posta z odpowiedzią na wasze i całego wcięło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Więc tylko póki jest chwila czasu i pamięć nie zawodzi wszystkim marcóweczkom:
Tak niewiele nam potrzeba,
by przytulić się do nieba.
Zdrowia, szczęścia, bliskich blisko
i miłości ponad wszystko.

WESOŁYCH ŚWIĄT i szczęśliwego rozwiązania w zaplanowanym terminie

Witam:)
rybka dobrze że u Ciebie okej:)
A ja coś kiepsko się czuję, gardło, ucho boli i wogóle. Idę zaraz na końcowe zakupki, a u nas na dworze deszcz leje i snieg się topi
Ja dziś robię flaki, babcia dała mi swojską kaczkę, i placki, czyli karpatkę i 3 bita, a i rolada makową, a i zamierzam jeszce umyć podłogi. Ale nie chce mi się strasznie

Cześć! brzuchatki :-D no trochęęęę mnie nie było niestety, nie jestem w stanie nadrobic was. Przeprowadzkę do rodziców moich miałam :-(a mój D do swojej mamy niestety:no: i mieszkamy osobno, szkoda że tak musimy...

Jutro wyjeżdżam z rodzicami na Święta nad morze, mam nadzieje że mrozu nie będzie;-)

Tak więc życze wszystkim spokojnych, radosnych Świąt pełnych prezentów i rodzinnego ciepła :-D:-D:-D

Candy - a ja wczoraj o Tobie myslałam. Nie wiem co napisac. Przykro że tak sie ułożyło... :-( Mus to mus. Może teraz bedziesz spokojniejsza :unsure:

reklama
Hej :)
Mississ witaj :) opuscilas nas ostatnio :) zagladaj i pisz z nami :)

candy6 bedzie dobrze zobaczysz :)

A ja wlasnie wstalam i juz wypijam kawke ,potem lece pod prysznic i jedziemy do ikkei :) tylko ja i M uffffffffffff :))

Kupimy nowy komplet talerzy :) choinke ,babki i lampke dla dzidzi :) i pewnie cos jeszcze wyszukam znajac mnie :) a i stoiak do choinki :)) i jak juz bedzie gotowa to sie pochwale ;))

Bigos juz gotowy teraz tylko dochodzi mniammmmmmmm
Potem wieczorkiem rybka po grecku ,golabki i makowiec :))
A jutro dalej :))

Do góry