reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
To dobrze.Wazne zeby ktos z nim rozmawial i niech czesto robi przerwy w jezdzie.
Dziewczyny napewno zajete przygotowaniami przedswiatecznymi i nie maja czasu.Teraz bedzie juz taki spokoj do Nowego Roku.

hej laseczki :-)

zimno dzis u nas, ale nie az tak, jak w Pl ;-) byliśmy w kościele, ludzie od cholery i oczywiście nikt się nie ruszył ustapić mi miejsca :no:
nawet jak płaszcz rozpięłam i brzuch wystawiłam, to tylko kilka spojrzeń i tyle :no:

O drugiej w nocy tak się wkur.... że go jeszcze nie ma, że wstałam z łóżka, ubrałam się w moją super - eksta sukienkę ciążową :eek:( 5 latemu było ciężo jeszcze o fajne ubrania ciążowe)zamówiłam taksówkę i jeździłam po barach, szukałam go:zawstydzona/y:. Wreszcie znalałam, wytargałam za wszary z baru i zaprowadziłam do domu.

Brawo Neska, jestem zachwycona! :-D :-) super akcja :-)

ja sie odzwyczailam od gosci od odwiedzin i od lat mam taki swoj pozadek a jak tyle ludzi jest to zawsze ktos cos ale przecierz nie bede siedziec jak jakas czarownica i caly dzien marudzic a najchetniej to bym drzwi otworzyla i glosno WYPADDDDDDDDD

ojjj, znam to... kilka razy mieliśmy tu goście na pare dni i za każdym razem cholera mnie trzaskała i tylko mąż mnie upominał, żebym nie wybuchła :zawstydzona/y:
raz kolega męża mieszkał u nas przez 2 tygodnie i były to najgorsze 2 tygodnie w moim zyciu :szok: tyle, co sie nadenerwoałam, to moje :zawstydzona/y:

A ja sie tak martwie troche,Mam nadzieje ze mój M bezpiecznie wróci do domku,ma duzo km do pokonania i jedzie sam jako kierowca.:-(Oby było dobrze.:tak:

kochana, nie denerwuj sie, będzie dobrze :tak: ale wiem, jak sie czujesz, bo mam taką samą sytucję...

mąz gada przez telefon ze swoimi rodzicami i jak słucham, to mnie szlag trafia :wściekła/y:

hej, a gdzie są koza i agniesiak?!? :eek::eek::eek:
no candy jeszcze

mam nadzieję, że pochłonięte przedświątecznymi porządkami i przygotowaniami
- tez o nich myslałam...cos mi sie kojarzy ze jedna pisala ze wyjezdza na weekend ale nie poamietam ktora....

Napewno dojedzie szczęsliwie,ale tak troszku martwie sie:tak:Też myslałam o mississ:tak:
- ja tak samo o Niej mysle....wsumie nie dziwie sie ze juz do nas nie zaglada...nie chcialabym na jej miejscu czytac o naszych ciazach...

ja ide zaraz zapiekanki robic bo jakos nas tak naszło hehe
ale moj woreczek zolciowy sie chyba odzywa i jakos boje sie cokolwiek jesc....:zawstydzona/y::-( jejjuuu nie zniose tego bólu znowu...normalnie jak poród...
na dodatek caly dzien mnie kregoslup boli na dole :-( troszke polezałam ale przy mlodym to nie bardzo sie dalo odpoczac...

Dobra Dziubusie ide robic co mam robic i sie polozyc bo brzuch sie napina kregoslup boli i wogole ....

Do jutra...jutro pewnie zas ruch :-D
milego wieczorku i dobranoc :):-)

- P.S wogole z desperacji i zmeczenia pozegnalam sie na Galerii brzuszkow hehe i jakos dziwnie mnie dziwilo ze 102 strony zaipisane hehe:-Dmatoł ze mnie

reklama
Dobry wieczór Kochane Marcóweczki!!!! jak mija Wam wieczór???
ja sama zostałam z Hanią , mężuś na nocke pojechał ...

Zimno za okne , a i w domku po nogach jakiś ziąb jest :)

Pozdrawiam!!!!

Do góry