reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

rybka-no nareszcie!!!Współczuję wieści szpitalnych no i choroby córeczki. Doskonale wiem co czujesz( mówie tu o chorobie starszej latorośli), ja dzisiaj u lekarza az sie popłakałam na wieści o dalszych zastrzykach Czułam sie jak kretynka-dziecko nie płacze a matka jak wariatka:zawstydzona/y:

kamikaa-śliczna rogówka i wygląda na wygodną:-)

burza-u mnie takie telefony meza były codziennościa do momentu aż zaczęlismy razem zjawiać się w domu o tej samej porze i razem rzucac sie na garnki. Teraz jak jestem na zwolnieniu i "czekam z obiadem"-jest o dziwo na czas:-D

Dziewczyny, czy któraś z was miała wózej Jane Carrera Aniversary czy jakos tak? Bo teraz jest okazyna cena na allegro i się zastanawiam. Miałam kupić zooper waltz ale jak w tej samej cenie jest jane to czemu nie... Tylko jakos nie wygląda mi za specjalnie ten model...Zresztą zooper tez nie a jest chwalony i przez sprzedawców i koleżanki które nim jeździły.zaraz linka wkleje..

reklama
witajcie,
widzę, że dziś w miarę spokojny dzionek, to fajnie
odebrałam wyniki glukoza wola boska w normie, nie wyobrażam sobie, żebym miała nie jeść słodyczy, diety cukrzycowej męka...reszta wyników poleciała na łeb, ale cóż w ciąży chyba żadna z nas nie ma idealnych wyników, w czwartek na usg, już się nie moge doczekać,
buziaki trzymajcie się do jutra

witajcie,
odebrałam wyniki glukoza wola boska w normie, nie wyobrażam sobie, żebym miała nie jeść słodyczy, diety cukrzycowej męka...reszta wyników poleciała na łeb, ale cóż w ciąży chyba żadna z nas nie ma idealnych wyników, w czwartek na usg, już się nie moge doczekać,
buziaki trzymajcie się do jutra[/QUOTE

Ja również mam usg w czwartek i też nie mogę się doczekać.Tym bardziej,że mężuś idzie ze mną i pierwszy raz zobaczy naszego Popcorna.Mam cichą nadzieje,że poznamy płeć.To po usg obowiązkowo kliknij co się dowiedziałaś:-)
Maluszek dzisiaj od rana dokazuje.Kopniaki i fikołki na całego.To aż dziwne jak na niego bo zazwyczaj jest grzeczniejszy:tak: Widocznie rośnie zdrowo i energia go rozpiera..a mnie duma,że go mam:-D

Agniesiak85 zazdroszczę CI że dziś zaczynają Ci się zajęcia, ja jeszcze da tygodnie muszę czekać:eek:
Nom juz jestem po pierwszych zajęciach w szkole rodzenia:tak::-) Było fantastycznie!!:cool2::-D:rofl2: Już nie moge się doczekac następnego tygodnia i zajęc:cool2: Wogóle sala duża, duża scena na której są materace, piłki wielkie z rączkami do cwiczeń, koce itp. Kąt do uczenia sie opieki na bobaskiem:) z taką śliczną lalą:-D nawet łóżeczko itp:tak:Normalnie w szoku byłam jak tam weszłam:-) I taki piekny pastelowy groszkowy kolorek na ścianie i pełno plakatów o dzidziusiach, fizjologii kobiety itp:tak::-)

Ja dla mnie to M jak mama powinna być o wiele obszerniejsza,wczoraj kupiłam, pół godzinki i przeczytane, eh i kolejny miesiąc czekania na następne wydanie:sorry:
Ja kupiłam kiedyś w wakacje M jak mama i była tam duuża torba na zapakowanie się do szpitala:) Bardzo pojemna:tak: A jeszcze jest taka gazetka "Rodzice" podobno też fajna, widziałam u koleżanki:tak:

witajcie,
buziaki trzymajcie się do jutra
Kochana jednak są takie cieżarówki, które mają idealne wyniki. to ja hehe wszystkie po kolei jak leci są książkowe, z Dawidkiem też tak miałam, więc jestem zadowolona :)

Pustka się zrobiła wieczorkiem :) Lecę zaraz przygotować kolację i spanie dla synka, do później!

Dzień dobry kochane!
U uuu miałam problem by przeczytac wszystko co wyklikałyście od wczorajszego popołudnia:tak:
Połaziłam dziś po sklepach z córą i kupiłam kilka body na 3m, 2 malutkie czapeczki ( jedna i tak zostanie w szpitalu), 2 pół śpioszki--lubię to! A w lumpku trafiłam na pięknego pajacyka różowego za 6zł--śliczny-patrzyłam tylko na reakcję mojego P :szok: (jest nadal w domu z zapaleniem płuc )
W końcu usmażyłam naleśniki....mniam-z powidłami ze śliwek mojego mężusia roboty!
Buziaki przesyłam!
Rybka trzymaj się!

hej dziewczyny mam nadzieje,ze przyjmiecie mnie do swojego grona pisalam kiedyś,ale nie bylo czasu by sie z Wami zżyc ,przygotowania do slubu ,praca itp.Teraz jest juz po wszystkim ,siedze sobie na l-4 ,meżuś pracuje więc mam czas na BB.

Caroline
zazdroszcze wyników ,u mnie morfologia to tragedia.Ale w sumie to u mnie nie nowość.Zajadam sie burakami mam nadziej ,że będzie ok.

Agniesiak zazdroszcze szkoły rodzenia,u mnie nie ma w miescie takiej a dojeżdzać godzinę pksem mi sie nie uśmiecha.Tak apropo to nadal nie wiesz czy bedzie Tomuś??

Sylusia gratuluje zakupów:) a na powidla mi smaka zrobilas uwielbiam!! jeszcze takike domowe pychhhaaa

Rybka trzymam kciuki za Ciebie i Twojego bąbla.Mam nadzieje,ze wszystko sie uspokoi!
Patinka wspolczuje tesciowej:cool:

Mirosia tez mi narobilas ochoty na frytki a ja ich jeśc nie powinnam:-:)-(

Dziewczyny może juz pisałyscie o tym ,ale jak jest u was ze skurczami Broxtona?BO u mnie sie zaczely zdarzaja sie może ze 2 razy dziennie.I szybko przechodzą.Martwie sie czy nie za wczesnie.Jak wy je czujecie?

reklama
Co do skurczy mi twardnieje czasem brzuch, czasem zdarza się kilka razy dziennie, a czasem wogóle, ostatnio również coraz ciężej mi się oddcha, a malutka daje mi nieźle popalić, raz z góry kopniaki, później w dole brzucha, także chyba bedzie drugie ruchliwe dziecko, bo mój synek to w miejscu nie usiedzi!

Do góry