reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Własnie sie dowiedzialam ze moja 18-letnia kuzynka wpadła no i w lutym slub i wesele....średnio mi sie usmiecha isc na to wesele z takim brzuvholem;) to juz bedzie 8 miesiac kurka:eek:

reklama
Kupiłam sobie dziś m jak mama, fajne są artykuły. Zwłaszzca taka historia o dziewczynie która dwa razy urodziła martwe dzieci! Jak to przeczytałam to miałam aż łzy w oczach

Ja dla mnie to M jak mama powinna być o wiele obszerniejsza,wczoraj kupiłam, pół godzinki i przeczytane, eh i kolejny miesiąc czekania na następne wydanie:sorry:

fajna jest tez gazeta ostatnio wyszła.. " mamy radzą momom" fajna takie sprawdzone z zycia wziete porady....

faktycznie tez M jak mama sa cienkie jeden wieczor i nie ma co czytac..
powinni co miesiac ksiazki wydawac hehe a nie gazety:-D

Oki już troszkę posprzątałam no i mogę z wami trochę posiedzieć.
Trochę się wkurzyłam bo czekałam z obiadem na męża,a on do mnie dzwoni,że będzie później bo ma jeszcze dwa zabiegi no ale trudno taki zawód, ale jest mi troszkę smutno.
kamikaa bardzo ładne mieszkanko i takie czyściutkie:-). Bardzo podoba mi sie ten narożnik.
Missiiss myślę, że dobrze robisz bo jeśli to ich wina to powinni ponieść konsekwencje.
patinka_1985 czy twoja teściowa to ma trochę nie równo pod sufitem, czy ona nie wie że nie powinna Cię tak denerwować. Współczuje.
Czarnuszka88 a jednak mąż się zrechabilitował, lepiej późno niz wcale.:tak:
rybka_24 tak się ciesze, że się odezwałaś, wszystkie tu bardzo martwiłyśmy się o Ciebie. Trzymaj się dzielnie, bedzie dobrze no i jak bedziesz mogła to odzywaj się częsciej.No powiem Ci że mały to taki gigancik:-D
mirosia narobiłaś mi ochoty na frytki;-)
Ja też chyba skoczę do sklepu po gazetkę.

reklama
Większość czasopism o dzieciach jest za cienka niestety,do tego jedna to koszt co najmniej 4 złociszy...można zbankrutować;-)
Mnie poratowała kuzynka starymi gazetami(2006),koło 20 sztuk.Przejrzałam w lipcu i teraz znowu do nich wracam.Tyle oczytałam się o porodzie,że już się nie boję i tylko czekam aż będzie po...:-)

Do góry