reklama
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
fajna jest tez gazeta ostatnio wyszła.. " mamy radzą momom" fajna takie sprawdzone z zycia wziete porady....
faktycznie tez M jak mama sa cienkie jeden wieczor i nie ma co czytac..
powinni co miesiac ksiazki wydawac hehe a nie gazety
tez mam tą gazetke, bardzo ciekawa i praktycznafajna jest tez gazeta ostatnio wyszła.. " mamy radzą momom" fajna takie sprawdzone z zycia wziete porady....
Oki już troszkę posprzątałam no i mogę z wami trochę posiedzieć.
Trochę się wkurzyłam bo czekałam z obiadem na męża,a on do mnie dzwoni,że będzie później bo ma jeszcze dwa zabiegi no ale trudno taki zawód, ale jest mi troszkę smutno.
kamikaa bardzo ładne mieszkanko i takie czyściutkie:-). Bardzo podoba mi sie ten narożnik.
Missiiss myślę, że dobrze robisz bo jeśli to ich wina to powinni ponieść konsekwencje.
patinka_1985 czy twoja teściowa to ma trochę nie równo pod sufitem, czy ona nie wie że nie powinna Cię tak denerwować. Współczuje.
Czarnuszka88 a jednak mąż się zrechabilitował, lepiej późno niz wcale.
rybka_24 tak się ciesze, że się odezwałaś, wszystkie tu bardzo martwiłyśmy się o Ciebie. Trzymaj się dzielnie, bedzie dobrze no i jak bedziesz mogła to odzywaj się częsciej.No powiem Ci że mały to taki gigancik
mirosia narobiłaś mi ochoty na frytki;-)
Ja też chyba skoczę do sklepu po gazetkę.
Trochę się wkurzyłam bo czekałam z obiadem na męża,a on do mnie dzwoni,że będzie później bo ma jeszcze dwa zabiegi no ale trudno taki zawód, ale jest mi troszkę smutno.
kamikaa bardzo ładne mieszkanko i takie czyściutkie:-). Bardzo podoba mi sie ten narożnik.
Missiiss myślę, że dobrze robisz bo jeśli to ich wina to powinni ponieść konsekwencje.
patinka_1985 czy twoja teściowa to ma trochę nie równo pod sufitem, czy ona nie wie że nie powinna Cię tak denerwować. Współczuje.
Czarnuszka88 a jednak mąż się zrechabilitował, lepiej późno niz wcale.
rybka_24 tak się ciesze, że się odezwałaś, wszystkie tu bardzo martwiłyśmy się o Ciebie. Trzymaj się dzielnie, bedzie dobrze no i jak bedziesz mogła to odzywaj się częsciej.No powiem Ci że mały to taki gigancik
mirosia narobiłaś mi ochoty na frytki;-)
Ja też chyba skoczę do sklepu po gazetkę.
trza coś szykować na obiad. ale jak patrzę na syf w mieszkaniu, wszystkiego mi się odechciewa:-(
chyba jednak się zdrzemnę
buziam
DDD
mam to samo
obiore tylko ziemniaki jakies a do tego po kaszubsku, a co sledz w smietanie
reklama
Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Większość czasopism o dzieciach jest za cienka niestety,do tego jedna to koszt co najmniej 4 złociszy...można zbankrutować;-)
Mnie poratowała kuzynka starymi gazetami(2006),koło 20 sztuk.Przejrzałam w lipcu i teraz znowu do nich wracam.Tyle oczytałam się o porodzie,że już się nie boję i tylko czekam aż będzie po...:-)
Mnie poratowała kuzynka starymi gazetami(2006),koło 20 sztuk.Przejrzałam w lipcu i teraz znowu do nich wracam.Tyle oczytałam się o porodzie,że już się nie boję i tylko czekam aż będzie po...:-)