reklama
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Ja tez mam obsesje z tym malym noskiem... Sie biedactwa mecza :-(
Co do bioderek, martwie sie troche, bo bylam u lekarza i niby wszystko ok, ale ci lekarze tutaj to konowaly, ta babka nie wykryla u jednego dzieciaczka wady serca (to co mial Bartus Madzi). Wiec wlos sie jezy na glowie i mysle, zeby zmienc lekarza.
Co do bioderek, martwie sie troche, bo bylam u lekarza i niby wszystko ok, ale ci lekarze tutaj to konowaly, ta babka nie wykryla u jednego dzieciaczka wady serca (to co mial Bartus Madzi). Wiec wlos sie jezy na glowie i mysle, zeby zmienc lekarza.
Bardzo dziękuję wszystkim mamusiom za rady odnośnie pępuszka, pewnie w końcu odleci. Mam też pytanie do mam po cięciu cesarskim. Czy Wy tez macie tak jakby zmienione czucie na brzuchu? Obszar około 5cm nad blizną po cc mam taki drażliwy, nawet bolesny. Mam tak też na nodze po operacji kolana, minęło już kilka lat, a czucie w tym miejscu mam nadal zmienione. Martwie się, ze to mi tak na tym brzuchu zostanie
reklama
mirosia co do tego badania bioder ja mialam wczoraj i moj lekarz mi to pokazywal na monitorze i w ksiarzeczke dziecka wpisal 66 mowil cos ze liczba 60 jest idealna chodzi o ....ja piernicze nie moge sobie przypomniec jak sie moei po polsku nie odleglosc jejku no nie przypomne sobie a w kompie nie mam slownika ,moze sie dogadamy jaka tobie wpisali liczbe