reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

mam pytanie do dziewczyn co maja coreczki jak to jest u was ,jak wy to robicie ,w szpitalu siostry<mowily zeby tamw srodku w pipce chodzi mi o to miejsce gdzie rozchylasz wargi tam sie zbiera brud i siostry mowily zostawic nie grzebac samo sie wyczysci ,nic sie nie wyczyszcza nawet przy kapaniu ,pediatra mi powiedziala ze mozna bardzo delikatnie wacikiem namoczonym w wodzie wyczyscic ale tylko jak sie zobaczy ze jest duzo tego brudu i pokazywala jak mam czyscic .Wy czyscicie czy jak to w koncu jest ?

reklama
Kamikaa- ja myjé wacikiem.
Kasia- to prawdopodobnie tradzik niemowlecy, nie ruszaj, samo przejdzie :)

pospałam dziś jednym ciągiem 7 godzin!! a potem jeszcze 2 na doładkę :) od razu czuję różnicę :)

zaczęłam Oli dawać rumianek do picia i bardzo lubi :) za jednym razem wypija po 60-70ml :)
czy Wasze dzieci zaczęły wydawać inne odgłosy?? mojej czasem "się powie" takie śpiewne aaa, normalnie tylko "skrzypi" ;)

dziewczyny powiedzcie czy to normalne ze moj Jas(ma tydzien) robi z 10 kupek dziennie? dodam ,ze sa one normaln e musztardowe i karmie piersią.

dziewczyny powiedzcie czy to normalne ze moj Jas(ma tydzien) robi z 10 kupek dziennie? dodam ,ze sa one normaln e musztardowe i karmie piersią.
Pewnie że normalne :tak:

Dziewczyny, mam pytanie - jak wasze dzieci tolerują Infacol? Ja kupiłam małemu Bobotic, ale strasznie mu nie smakuje i wcale się nie dziwię, bo to ohydne jest :szok:. Żal mi go męczyć tym paskudztwem. Adaś nie ma kolek (stwierdziłam, że te płacze wieczorne to nie kolki, tylko zmęczenie), ale w nocy ma problem z bączkami i kupą - stęka, pręży się, czasem popłakuje, a kupe robi dopiero rano najczęściej.

hej dziewczyny ostatnio rzadko tu zagladam z braku czasu i sil chyba...

ja juz nie wiem czy z moim dzieckiem wszystko jest dobrze :( wieczorami tzn od 17 do 21 meczy sie caly czas jak nie kolka to nei wiem co.. i nic nie da rady sie na to poradzic potem troche pospi i od 3 do 7 rano znow ciagle placze prezy sie i nei wiadomo co z nia..chyba kupki zrobic nie moze bo dopiero rano robi...taka wymeczona.. tak mi jej zal a nic na to nie moge poradzic juz nie wiem co robic.. zadne herbatki koperkowe, kminkowe nie pomagaja..
jestem wykonczona i mam dosc wszystkiego... :(
nie nadaje sie na rodzica...:(
chyba dopada mnie jakas depresja...

hej dziewczyny ostatnio rzadko tu zagladam z braku czasu i sil chyba...

ja juz nie wiem czy z moim dzieckiem wszystko jest dobrze :( wieczorami tzn od 17 do 21 meczy sie caly czas jak nie kolka to nei wiem co.. i nic nie da rady sie na to poradzic potem troche pospi i od 3 do 7 rano znow ciagle placze prezy sie i nei wiadomo co z nia..chyba kupki zrobic nie moze bo dopiero rano robi...taka wymeczona.. tak mi jej zal a nic na to nie moge poradzic juz nie wiem co robic.. zadne herbatki koperkowe, kminkowe nie pomagaja..
jestem wykonczona i mam dosc wszystkiego... :(
nie nadaje sie na rodzica...:(
chyba dopada mnie jakas depresja...

podobnie mam mój nadal płacze i nie wiem o co chodzi i nie zawsze od kolki płacze ja też mam dość tego! :(

Hejka:-)Jak Wam mijają swieta,u mnie fajowo,pogoda dopisuje jak narazie.Wczoraj mój M sobie popił z braciszkem i mamą,a ja szklanke piwka tak do towarzystwa;-)Chciałam sie spytac jak to jest z badaniem bioderek,czy Bartus musi dostac skierowanie od swojego lekarza?

reklama
Hello!!
A ja dzisiaj dostałam okresu :szok: Ja nie wiem czy to normalne!! Przecież karmię wyłącznie piersią, w nocy też...

Ionka Aleksander od niedawna też tak sobie śpiewa :-)

Do góry