reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hej :)
Dzisiejsza nocka nie byla taka fajna nie pospalismy 6 godzin mala jadla co 3-4 godziny ale todobrze moze przybierze na wadze, jutro do prdiatry bedzie badana a w srode do ortopedy i bedzie przeswietlana .

yra, Czarnuszka, Marciaa dzięki za odpowiedź, bo ja już zaczęłam sie powoli załamywać:zawstydzona/y: Myślałam, że coś wydarzy w nocy, ale cisza, za wyjątkiem pachwin, no i prawie cały czas miałam twardy brzuch i jakieś takie bóle kolkowe w różnych częściach brzucha:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

No cóż...dziś muszę stawić się w szpitalu i niestety już muszę zostać :-( Pocieszam się, że będę pod ciągłą obserwacją, no i wrócę do Was z moim upartym synkiem:-)
W każdym razie trzymajcie kciuki, w szczególności za mojego małego łobuza, bo cały czas o niego się bardzo boję:zawstydzona/y:

Wiem, że było już o tym ale nie mogę znaleźć:-( Małej pojawiają się na buzi takie mała krosteczki. Nieraz z białym czubeczkiem nieraz czerwone. Wydaje mi się że to nic poważnego ale czy to można dodatkowo czymś smarować żeby szybciej minęło czy trzeba czekać aż przejdzie?

hej
a nam zniknelo odparzenie:-) i zniknelo po bepanthenie, tak jak pisala moniska:tak:

na szczescie bo mozliwe ze mlody tak plakal przez to i moze jednak nie ma kolek:-)

i ja od razu lepiej sie czuje gdy on spokojniejszy:tak:

dzis nie idziemy na spacer bo pogoda nie bardzo:-( a pawelek ma lekki katarek,

za to nocka byla calkiem okejja nawet sie czuje wyspana,

milego dnia;-)

kochana moja ma to samo i polozna i pediatra mowily zeby zostawic nie ruszac i juz ma mniej na poczatku caly nosekbyl bialy teraz juz schodzi a od czasu do czasu nawet maly tradzik ma :/

reklama
Witam:-)

Moja mała ma chyba pierwszy skok rozwojowy. Od rana do południa nie chce jej się wcale spać. Właściwie nie wiadomo co by chciała. Ssie co 1 - 1, 5 godz. Potem tylko spacer dobry na sen:-)

Cichutko tu przez święta:-)

Do góry