reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dziewczyny mam temperaturę 37,5 co ja mogę wziąć?? Czy mnie łapie przeziębienie??

ccaroline ja bym kupiła paracetamol, brałam, jak miałam chore nerki

dziewczyny u mnie się zaczyna, dziś napewno pojedziemy do szpitala. uzywam TENS i naprawde działa. trzymajcie kciuki, chciałabym jeszcze dziś urodzić.

to trzymam kciuki:-D

reklama
Żyjemy i jesteśmy w domku od poniedziałku. Nawet nie próbuję nadrabiać ponad 500 stron.
Dziś tylko na sekundkę, ale jak się troche unormuje wszystko to napisze co i jak.
Gratulacje dla rozpakowanych mamuś i powodzenia dla tych nadal w dwupaku :tak:

renif zaczyna się :szok: to powodzonka!

marry ja brałam teraz na paciorkowca Augumentin ale mysle że chyba globulki lepsze mniej szkodzą chyba nie

ccaroline apap i wit. c

Wrocilam od Gina, szyjka skrocona na maxa - ale nie mowila mi ile ma - mlody wazy 3200 wiec superrrrrrrrrrrr!! mniejszy od sebka to moze mnie nie natna i powiedziala zebym urodzila do tygodnia hehe :) tylko mam duzo wód plodowych stad tez moj ogromniasty brzuchol no i powiedziala zebym uprawiala duzo sexu to urodze hehe

Ja pamiętam, że po pierwszym porodzie mi zostały takie supełki, ale sobie je sama wyskubałam przy myciu ;-). Szwy się częściowo rozpuściły, więc dało się wyciągnąć.
- ojoj!!!!!!!!!!!!! normalni sadomaso :)
Dziewczyny mam temperaturę 37,5 co ja mogę wziąć?? Czy mnie łapie przeziębienie??
owtorze po dziewczynach -ApAp

dziewczyny u mnie się zaczyna, dziś napewno pojedziemy do szpitala. uzywam TENS i naprawde działa. trzymajcie kciuki, chciałabym jeszcze dziś urodzić.
- trzymam kciuki i powodzenia

Hej Dziewczyny,
My już w domku od wtorku, tylko jakoś nie moge do konca sie odnaleźć w nowej sytuacji.
Hanka jest super grzeczna, spi i je....
Ja ledwo po tej cesarce żyje....
Moj synek wymaga ode mnie teraz wiecej uwagi, ale podoba mu się siostrzyczka:tak:

Nawet nie próbuję nadrabiac co popisałyście.....mam nadzieję ze u wszystkich z was wszystko dobrze:tak:
Zaraz spojrze kto się rozpakował i jak dużo zostało Was jeszcze w dwupaku.

A w wolnej chwili moze opisze swój poród.
Trzymajcie się!!
super ze wrocilas!!!!! duzo zdrowka i sil zycze :)

u nas pojawiły się pryszczyki na buźce :szok:
czytam o tym, że to może byc trądzik noworodkowy/niemowlęcy, ale kurde nie mam pewności :no:
mam nadzieję, ze jutro ta połozna przyjdzie to zapytam... a jak nie, to chyba do lekarza zadzwonię...
niby sie zgadza z tym, co napisali w necie, że w sonecznym pokoju krostek jest więcej, a wieczorkiem czy w cieniu giną...
ile stresów :no:

ccaroline85 - wydaje mi się że paracetamol będzie najlepszy jeśli chcesz zbić temperaturę.
A do tego wit C rutinoscorbin i domowe sposoby leczenia- czosnuś, herbatka z cytrynką i miodem. To naprawdę może pomóc jeśli to zwykłe przeziębienie!!
Życzę zdrówka!

witajcie mamuśki

widzę że się ładnie rozpakowujecie i dzielnie nosicie

nawet te krótkie szyjki dają rade CZARNUSZKA gratulacje tak długo się trzymasz:tak::tak::tak:

forum nowe no no

u nas powoli a raczej bardzo szybko ja wreszcie odżyłam mam dzieciaki dom i cały świat na głowie i wreszcie jestem w swoim żywiole kuchnia porządki dzieciaki super:tak::tak::tak::tak:

jestem na diecie bezbiałkowej i bezjajecznej bo mały robił kupki z krwia ale mam nadzieje ze bedzie ok;-)

w poniedziałek kolejne usg główki wierze ze bedzie w porządku

trzymajcie się dzielnie

mi życie sprawia tyle radości że nie chce mi się do kompa siadać więc sorki za moje krótki odwiedzinki ale wiem ze zrozumiecie;-)

reklama
ufff... nadgonilam :-D

renif - trzymamy kciuki - ciekawe na czym polega ten TENS dokladnie. W Polsce to chyab rzadkosc, co????
za kamikee tez trzymamy - dorbze ze i u niej sie wreszcie ruszylo..

e_kord - gratuluje talentu i pracowitosci :-)

ccaroline - Apap spokojnie na noc mozesz zazyc - nie zaszkodzi jakby co. No a mzoe to faktycznie poczatek juz??? :-)

A ja sie czuje jak wieloryb - w poprzedniej ciazy jakos mi bylo lzej... teraz wygladam strasnzie moim zdaniem. No i tez jestem jakas obolala - w poprzenidej ciazy nie bylam. Ech... Byle jeszcze troche wytrzymac.

Ide juz chyba. Ciekawe jakei wiesci jutro tu beda :-)

Dobranoc!!! :-)

Do góry