reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
taaa... mój szwagier też nie pijący (okazjonalnie tylko, albo jak się styknie z moim J :-D)...ale jak siostra rodziła 3 lata temu to on tak zarzygał mieszkanie...że jeszcze tydzień czuc było :laugh2::laugh2::laugh2:
Weź mnie nie strasz:eek::eek: Właśnie rzygowni boję się najbardziej. Normalnie chyba bym zabiła jakbym wróciła do smierdzacej chaty:angry:

Kobito zamień sie na moja to swoja docenisz. Nie no wielki szcun dla kobitki:happy:

aż mi teraz głupio jak tam piszecie, że czasami jestem taka okropna :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ale ona mi to wybacza, tłumaczy że to moje hormony zapewne, muszę jej napisac sms, że ją kocham, bo faktycznie tak jest i wiem, że wtedy jest jej tak miło, głupia jestem i tyle......... a ona ciągle mi pisze, że mnie kocha i że jestem jej córką.

aż mi teraz głupio jak tam piszecie, że czasami jestem taka okropna :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ale ona mi to wybacza, tłumaczy że to moje hormony zapewne, muszę jej napisac sms, że ją kocham, bo faktycznie tak jest i wiem, że wtedy jest jej tak miło, głupia jestem i tyle......... a ona ciągle mi pisze, że mnie kocha i że jestem jej córką.
Normalnie całuj ją codziennie i to po stopach:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

yra zazdroszczę Ci takiej teściowej... z moją nie mam już spięc odkad mieszkamy osobno....ale i tak za duzo Mody na sukces ogląda...i myśli ze wszyscy wokół niej spiskują....Mnie to chyba ma za Brook ...i czeka żebym jeszcze z 10cioma dzieci miała (co śmieszne - mój J jest moim drugim facetem - i to on ma już jedno dziecko ze swoją ex a nie ja)...wróży nam od samego początku rozstanie...zmusza nas do ślubu - "bo co jej znajomi pomyślą"...a my mamy to w d****...bo jeśli chcielibyśmy sie pobrać to byśmy to zrobili - a zdecydowaliśmy sie w pierwszej kolejności na dziecko...to nasz wybór. I nie obchodzi nas co inni myślą:tak:

Ciekawe czy też będzie umierać tak jak jej znajomi zechcą???:confused2:

dobra biorę się za okna.

Miłego dnia ;)

:-D wiblatora nie lubie bo taki zimny i duzy jakis :-D wole tego zywego ale on nie chce noooooooo a wczoraj wieczorem tak nie chcacy -chcacy :-D go zlapalam i wow kiedy ja ostatni raz go mialam :p echhhhh pomazyc mozna bo moj M mowi ze dzidzia czuje i widzi :-D i tak nie mozna .biore sie za zmienianie poscieli ,pranie i kuchnie posprzatam :)W niedziele poczulam takie "glosne "PLUMMMMM i mysle ze mala zeszla juz calkiem nisko bo tak jakos lekko mi sie oddycha i juz nie mam ZGAGI juz moge lykac i nic nie piecze .

Napotkani znajomi mowia ze brzuch jest strasznie nisko i ze to juz tuz tuz :) Zaraz sie pogimnastykujemy to bedzie :)pogoda tragiczna pada i pada i szaro ,ciemno bleeeeeeeeeeeeemilego dzionka

reklama
odpadł nam dzis pępek :-D
równo tydzień po narodzinach :tak:
tutaj stosuje sie czystą wodę do przemywania i jest zakaz używania alkoholu do tego, ale my też raz dziennie używaliśmy płatków leko ;-)

Do góry