He he polecam Red Tube. Ale bez penisa to nie wiem czy to coś pomoże.
a od czego ma się paluszki????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
He he polecam Red Tube. Ale bez penisa to nie wiem czy to coś pomoże.
Weź mnie nie strasz Właśnie rzygowni boję się najbardziej. Normalnie chyba bym zabiła jakbym wróciła do smierdzacej chatytaaa... mój szwagier też nie pijący (okazjonalnie tylko, albo jak się styknie z moim J )...ale jak siostra rodziła 3 lata temu to on tak zarzygał mieszkanie...że jeszcze tydzień czuc było
Kobito zamień sie na moja to swoja docenisz. Nie no wielki szcun dla kobitki
Do obsługi wibratoraa od czego ma się paluszki????
Normalnie całuj ją codziennie i to po stopachaż mi teraz głupio jak tam piszecie, że czasami jestem taka okropna
ale ona mi to wybacza, tłumaczy że to moje hormony zapewne, muszę jej napisac sms, że ją kocham, bo faktycznie tak jest i wiem, że wtedy jest jej tak miło, głupia jestem i tyle......... a ona ciągle mi pisze, że mnie kocha i że jestem jej córką.
ja tam nie używam tworzyw sztucznych ...z braku laku wolę palceDo obsługi wibratora