jestem Gosc poszedl i luzik objadlismy sie i oddychac ciazko Siedzenie przy stole mi nie sluzy i po obiedzie poszlismy wszyscy na sofe oni pili sobie winko ,ja jadlam lody i nagle jak mnie nie zakuje cos w brzuchu az musialam wstyc i sie w pol zlamac :/ M bialy i pyta czy po auto ma leciec szefowa patrzy na mnie i pyta co juz Powtozylo sie 2 razy w 15 min odstepach i przeszlo teraz nie wiem czy to skurcze czy brzuch protestowal bo mam wzdecia a przy kims nie wypada
reklama
K
króliczątko
Gość
Oj dziewczyny dajcie spokój Izuli z tymi pytaniami
Iza ja też mam ciążę donoszona a też nie chce jeszcze rodzić i cię rozumiem. Zobaczysz że jeszcze i ten tydzień pochodzisz z brzuszkiem
Iza ja też mam ciążę donoszona a też nie chce jeszcze rodzić i cię rozumiem. Zobaczysz że jeszcze i ten tydzień pochodzisz z brzuszkiem
k_aralajna
Fanka BB :)
Jeśli nie jest zmieniona w żaden sposób chorobowo(widoczny) to zrób sobie delikatny peeling drobnoziarnisty omijając sutki , potem umyj, osusz i nałóż krem na piersi.
To powinno pomóc.
Tylko nie przesadzaj z tarciem!!!i obowiązkowo na koniec krem lub oliwka jak wolisz.
Jeśli nie masz peelingu (może być taki do twarzy) to gąbeczką pomasuj delikatnie skórę na piersiach a potem także obowiązkowo krem.
Najwidoczniej złuszcza Ci się obumarły naskórek.
mozliwe ze tak jest...
dzieki za rade
A moja Mala jak sie dzie rozszalala to mnie zgielo w pol i sie ruszyc nie moglam Jest juz nisko chyba i chyba w szyjke kopie, ale tak ?
Skurcze tez mnie dzis lapaly, ale ja to sie ciesze bo tak naprawde to wcale nie takie to proste urodzic w juz donoszonej ciazy, czasami to takie bole mozna miec i z 3 tygodnie.
A dziewczyny sie rozkrecily na dobre, tylko fakt, troche nie z tej strony kolejki , no ale napewno juz teraz wszystko bedzie dobrze :-)
Skurcze tez mnie dzis lapaly, ale ja to sie ciesze bo tak naprawde to wcale nie takie to proste urodzic w juz donoszonej ciazy, czasami to takie bole mozna miec i z 3 tygodnie.
A dziewczyny sie rozkrecily na dobre, tylko fakt, troche nie z tej strony kolejki , no ale napewno juz teraz wszystko bedzie dobrze :-)
Wzielam tabletki co mi w szpitalu dali i mam nadzieje ze bedzie ok W sobote chcemy isc na urodziny takze uzgodnilysmy z myszka ze jak cos to przyszla niedziela A teraz ide polezec bo mnie wszystko boli dosc sie dzisiaj nasiedzialam
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
kurczę iza to po jaki diabeł chciał się z tobą chajtnąć ?
a ojciec dziecka nic się nie odzywa ? nic?
Może myslał że mnie kocha a później mu przeszło
No nie odzywa sie.
No boje sie, boje.. Wczesniej sie nic nie balam.. A teraz? Tyle sie naczytałam ze szok :/ i jeszcze tyle zmartwien mam
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
wtedy brzuch jest troche sflaczały heheIza hehe uwierz mi, że byś zauważyła jak Ci wody odchodzą...
kochane moje jestem w szoku jak Madzia dzybko urodzila!!!!
Ide sie kapac i na barwy szczescia
ciekawe czy jak jutro wejde to czy beda nowe rozpakowane mamusie
dobranoc Mamuśki
kingusia1991
Fanka BB :)
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Dzwonił M.. Płakał przez tel i powiedział że mnie kocha.. Że nie może się pozbierać..
reklama
ja to w sumie skurcze miałam tylko kilka razy, w nocy najczęściej
póki co Mały nieobrócony (czuje jak kopie na raz w lewy i prawy boczek), regularnych skurczy brak - raczej wcześniej nie urodzę
dziwna jakaś jestem chyba
EDIT: Iza zastanów się dobrze, jak zareagujesz....to, że płakał o niczym nie świadczy
Może to złe porównanie, ale ci, którzy leja swoje żóny tez płaczą i przepraszają
a potem znowu jest tak samo...
póki co Mały nieobrócony (czuje jak kopie na raz w lewy i prawy boczek), regularnych skurczy brak - raczej wcześniej nie urodzę
dziwna jakaś jestem chyba
EDIT: Iza zastanów się dobrze, jak zareagujesz....to, że płakał o niczym nie świadczy
Może to złe porównanie, ale ci, którzy leja swoje żóny tez płaczą i przepraszają
a potem znowu jest tak samo...