reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ja się nie budze :-) Staram się nie pic wieczorem, kłdę się późno i nie wstaję na siku raczej. Inna sprawa że budzą mnie dzieci przydreptujące do mamusi się poprzytulać, a czasem i walczące które to bardziej sie przytuli...

reklama
Hej :-)

Ciekawe czy jakas Marcoweczka jest ta szczesciara i nie budzi sie na siusiu w nocy :-)
Ja się na siusiu nie budzę, ale synek mnie budzi za to ;-)

U nas w pracy będzie niedługo szczepienie na grypę. Chciałabym się zaszczepić, bo czytałam że szczepienie w ciąży chroni nie tylko matkę, ale i noworodka. Ciekawa jestem, czy internista mnie dopuści :baffled:

Ech, już mi tez ktoś proponował mleko, a ja mleka nie moge, bo przeważnie po nim wymiotuję :-( Ostatnio miałam taką ochotę na kakao, zrobiłam sobie , a potem się męczyłam. Dziś tez mam ochote i pewnie ulegnę, a potem znów będę płakać. Wstrętne zgagi!!!
A czemu nie Rennie? Mnie pomaga i można brać w ciąży.

Witam:)
Ja niestety budzę się w nocy na siku i to zawsze przed godziną 1, a potem i tak ledwo mogę do rana wytrzymać:)
A ja mam wizytę i gina 16 października i to będzie 19 tydzień, jak myślicie niezawcześnie na połówkowe?

Witam:)
Ja niestety budzę się w nocy na siku i to zawsze przed godziną 1, a potem i tak ledwo mogę do rana wytrzymać:)
A ja mam wizytę i gina 16 października i to będzie 19 tydzień, jak myślicie niezawcześnie na połówkowe?
Nic sie nie przejmuj ja mam wizyte na 15 .10 i u nmie bedzie prawie 19 tc :) wszystko jest ok :);-)

Witam rano,
Słonko świeci, ale zimno strasznie..brrr...
Ja w nocy też wstaję na siusiu wiecznie:eek:
Poza tym dziecko mi strasznie kaszle od miesiąca...wiec nie pamietam kiedy przespalam noc...a jak się dzidzius urodzi to dopiero się zacznie;-)

Mnie ciągle glowa jeszcze rano boli....wczoraj gin powiedziala mi ze to od zwiększonego progesteronu we krwi....
Poza tym przytylam przez miesiąc 1,5 kg....będę grubaską chyba w tej ciązy:eek:

Dziewczynki (zwłaszcza te, co już chodziły wcześniej w ciąży) miałyście problemy ze zgagą? Może znacie jakies sposoby jak mozna ją choćby złagodzić?? Ja już nie mam siły, dosłownie nic nie moge przełknąć, żeby się ta cholera nie pojawiła. A przed ciążą nie miałam nigdy w życiu i nie wiem jak z tym walczyć.
Dlatego, jesli któraś się też z tym męczyła prosze o radę :tak:
TYLKO MIGDAŁY!!! Mam okropne zgagi teraz i w poprzedniej ciązy też. Rennie pomaga tylko na chwilę a migdały (zwykłe, niesolone, bez czekolady, itp. dodatków ;-)) pomagają skutecznie i na długo. Bardzo polecam!!! Słyszałam, że pomagają tez mandarynki, ale teraz to troche nie sezon na cytrusy. Najlepsze sa zimą :-p

U mnie tak pięknie na dworze, że tylko na spacer iśc:tak: Słoneczko świeci ale chyba zimno jest, brr;-)jeszcze na balkon nie wychodziłam ale tak mi się wydaje:zawstydzona/y::-D
Witam Marcóweczki!

mama nadzieję, że u Was wyszytko ok!!! Nie wiem czy mnie pamiętacie, ale byłam z wami na tym wątku niestety poroniłam, 3 sierpnia miałam zabieg:-( chciałam wam się pochwalić, że jestem już w 5 tygodniu ciązy:)) a zmienilam marcóweczki na czerwcóweczki, troche się boję, bo tak szybko zaszłam w ciąze, ale wierzę, że będzie tym razem dobrze!!
Pozdrawiam i trzymam za was wszystkie kciuki:-D

Wspaniała wiadomośc!!:-)

Super jesteście marcóweczki:-) :tak: W końcu moge z kims popisac o kazdej porze i o wszystkim:-DPozdrowionka
No Kochana po to tu jesteśmy:tak::-)

A u mnie sloneczko!!!!! Bez deszczu i wiatru!!! Hurrraaa! No, jeszcze troche chlodno, ale dzien szykuje sie piekny!!!!
Ciekawe czy jakas Marcoweczka jest ta szczesciara i nie budzi sie na siusiu w nocy :-)
Ja się już nie budzę na siusiu:-) Ostatni raz staram się iśc tuż, tuż przed zaśnięciem i do rana dotrwam :tak:

reklama
Matko przyszli nareszcie i teraz ................beda BOROWAC nieeeeeeeeeee jejku czemu :(((((((( co za dol ale bedzie dopiero syf :((((((((((((
Takze pol dnia z glowy siedze uwieziona w domu :(((a tak chcialam po lumkach polazic i popatrzec :(((((((( M pojechal na wycieczke ze szkoly :) pojechali smakowac sie winem :) i z tego co wiadomo przyjedzie niezle wstawiony od tego tak zwanego smakowania :) a jest taki do picia ze piwko mu styka i juz karuzelka a co dopiero wino :)i bedzie zabawnie bo jak jest podpity pijany to moze 2 razy do roku bo jakas uroczystosc :-D to taki fajny spokojny do rany go przyloz i go muli zawsze i kibelek przytula :-D a potem zasypia jak bobas :)

Nieeee skad ja sie nie nabijam tak tylo dla smiechow :)

Do góry