reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
kamikaa wszystkiego najlepszego dla was i zeby sie dobrze ukladalo do konca zycia i zeby sie wasze wspolne marzenia jak najszybciej spelnily :tak:

ja mojemu tez ywslalam zyczenia przez tel smsem :-) niestety on jest tak daleko a ja w domciu rodzinnym... w nocy spac nie moglam nie wiem co sie dzialo ale dziwnie slabo sie czulam... ale jakos zasnelam... kurcze jeden dzien sie z mezem nie widze a tak bardzo tesknie za nim :zawstydzona/y::-( jeszcze dzisiaj wraca o 16 do domku i bedzie siedzial sobie sam (mam nadzieje :-p) i w sobote chyba jednak przyjade do niego najwyzej cala niedziele przesiedze sama w domu bo ma dyzur caly dzien... ehhh :-(

kamikaa wszystkiego najlepszego dla was i zeby sie dobrze ukladalo do konca zycia i zeby sie wasze wspolne marzenia jak najszybciej spelnily :tak:

ja mojemu tez ywslalam zyczenia przez tel smsem :-) niestety on jest tak daleko a ja w domciu rodzinnym... w nocy spac nie moglam nie wiem co sie dzialo ale dziwnie slabo sie czulam... ale jakos zasnelam... kurcze jeden dzien sie z mezem nie widze a tak bardzo tesknie za nim :zawstydzona/y::-( jeszcze dzisiaj wraca o 16 do domku i bedzie siedzial sobie sam (mam nadzieje :-p) i w sobote chyba jednak przyjade do niego najwyzej cala niedziele przesiedze sama w domu bo ma dyzur caly dzien... ehhh :-(
Witam:-)ja tez jestem dzis 3 dzien sama w domu bo M pracuje:-( mam nadzieje ze dzisiaj w końcu przyjedzie do mnie i dzidziulka;-)a tak juz sie stesknilam za nim...:hmm:

Witajcie Kobietki!!!!!!!!!!!!! wybaczcie ze wczoraj Was jednym słowem olałam ale robilam te pazurki do 21 potem poszlam spac bo juz bylam padnieta.... M wrocil o polnocy z fuchy wiec nie nacieszylam sie Nim.... i tez dopiero dzisiaj sobie przypomnialam ze dzien faceta dzisiaj!!!!!!!!!! cos musze wymyslic!!!!!!!!! myslalam o kubku albo jasku z moim zdjeciem ale niewiem czy sie czeka czy odrazu robia na miejscu bede musiala zadzwonic i zapytac:) Dolaczam fotke z moimi pazurkami...nic nadzwyczajnego zwykle french klasyczne do wszystkiego pasuja... :)

Witam Marcóweczki!

mama nadzieję, że u Was wyszytko ok!!! Nie wiem czy mnie pamiętacie, ale byłam z wami na tym wątku niestety poroniłam, 3 sierpnia miałam zabieg:-( chciałam wam się pochwalić, że jestem już w 5 tygodniu ciązy:)) a zmienilam marcóweczki na czerwcóweczki, troche się boję, bo tak szybko zaszłam w ciąze, ale wierzę, że będzie tym razem dobrze!!
Pozdrawiam i trzymam za was wszystkie kciuki:-D
- KOchana to swietnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super trzymamy kciuki i wpadaj czasem do nas z nowinkami o dzidzi :*:-);-);-);-);-)

kamikaa- 100 lat 100 lat niech zyja zyją nam. 100 lat 100 lat niech zyją zyją nam!!!! jeszcze raz, jeszcze raz, niech zyją zyją nammmmmm nieeeeeechhh zyją naaaaaam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:tak::tak:

HAHAH zapomiałam się pochwalić bo dziś pani w matrze ustąpiła mi miejsca:-) a jednak juz widać moj ciążowy brzuszek bo mężulek sie śmieje ze sie wypinam i ze sadlo tylko widać a nie naszą kruszynkę :-D

A ja dla mojego M debiutuję w kuchni...on uwielbia placek po zbójnicku swojej matki a ja nigdy go i nie robilam i dzis go dostanie na obiadek:tak: mam nadzieje ze wyjdzie bo juz chyba z tysiąc przepisów przejrzałam i komentarzy wiec zaczynam go robic bo kupa roboty jest:tak: i jeszcze mu kupilam jego ulubione grycanki chałwowe i truskawkowe jak wracalam z przychodni :-) wiec powinien byc uradowany dzis :cool:

Hejka,
ja wczoraj doczekałam się składników i zrobiłam tą sałatke z czosnkiem, zjadłam całą miseczke, przed chwilą otwieram lodówke, z przekonaniem że czeka na mnie jeszcze cała po żądna porcja sałatki, a tu, dupa-zostało tylko troszeczke:-(i mój smak na sałatke do końca nie został zaspokojony....
Kamikaa-Wszytskiego słonecznego dla Was, abyście zawsze się kochali:-):-):-)

reklama
mi dolega notoryczny ból głowy... boli mnie niemal codziennie. Czasem tak, że czuję każde stąpnięcie przy chodzeniu, albo taki przeszywający bół gdy coś jem. Ostatnio miałam też skurcze w łydce, wiec łykam magnez. Pomogło tylko troche, teraz mnie jedynie ćmi... ale już mam dość tego bólu :eek:
Też mam częste bóle głowy, M nawet przyniusł z pracy ciśnieniomierz by sprawdzać ciśnienie...Od paru dni właśnie mnie tak tylko ćmi, tfu tfu , lepsze to niz też okropny ból:/

Do góry