reklama
mi dolega notoryczny ból głowy... boli mnie niemal codziennie. Czasem tak, że czuję każde stąpnięcie przy chodzeniu, albo taki przeszywający bół gdy coś jem. Ostatnio miałam też skurcze w łydce, wiec łykam magnez. Pomogło tylko troche, teraz mnie jedynie ćmi... ale już mam dość tego bólu
owlrene
Fanka BB :)
Czesc brzuchatki.
Troszke poczytalam Was co tam naskrobalyscie.
Co do salatek to moze bym zjadla jakby ktos zrobil,a tak na robote nie mam ochoty.Zreszta jak ostatnio zrobilam z ananasa,indyka,kukurydzy i ogorka to w koncu moj G musial ja zjesc cala bo mi przeszlo.
Agniesiak fajnie jak maz lubi spiewac,moj spiewa tylko w kosciele na mszy.
Gosiagro gratuluje ponownego zafasolkowania,teraz napewno wszystko bedzie dobrze.
Ja juz kolejna noc nie moglam spac.Tzn zasypiam ,a raczej padam tak o 23 i co budze sie kolo 1 i tyle tego spania.Czyzby tyle snu mialo mi wystarczyc?
A dzis w nocy bylo fajnie.Moj M idzie zawsze spactak kolo 2 bo nalogowy komputerowiec,a dopiero po 23 wraca codziennie z pracy.I gdy sie polozyl i mnie przytulil to maluszek chyba poznal tate i zaczal sie wiercic w brzuchu.
To dopiero maly cwaniaczek.Tato nie ma dla niego czasu caly dzien to w nocy poszaleje jak go poczuje.
Troszke poczytalam Was co tam naskrobalyscie.
Co do salatek to moze bym zjadla jakby ktos zrobil,a tak na robote nie mam ochoty.Zreszta jak ostatnio zrobilam z ananasa,indyka,kukurydzy i ogorka to w koncu moj G musial ja zjesc cala bo mi przeszlo.
Agniesiak fajnie jak maz lubi spiewac,moj spiewa tylko w kosciele na mszy.
Gosiagro gratuluje ponownego zafasolkowania,teraz napewno wszystko bedzie dobrze.
Ja juz kolejna noc nie moglam spac.Tzn zasypiam ,a raczej padam tak o 23 i co budze sie kolo 1 i tyle tego spania.Czyzby tyle snu mialo mi wystarczyc?
A dzis w nocy bylo fajnie.Moj M idzie zawsze spactak kolo 2 bo nalogowy komputerowiec,a dopiero po 23 wraca codziennie z pracy.I gdy sie polozyl i mnie przytulil to maluszek chyba poznal tate i zaczal sie wiercic w brzuchu.
To dopiero maly cwaniaczek.Tato nie ma dla niego czasu caly dzien to w nocy poszaleje jak go poczuje.
mag349
Gosiagro super!! Bardzo się cieszę!
GRATULACJE!! NA PEWNO TYM RAZEM BEDZIE DOBRZE!!
A ja wrócilam własnie od lekarza, wszystko dobrze! Syzjka macicy długa, brzuszek mięciutki...rewelka...
Poprosilam panią doktor zeby mi szybciutkie usg zrobila,zebym serducho zobaczyła - bije jak dzwon, a dzidzia super kopie nóżkami! Tylko jeszcze nic nie czuję
Igi - to super, że wszystko jest dobrze A jak długa masz szyjkę???
moniSkaBe
a ja wlasnie siedze i wymyslam imiona dla dzieci :-)
mam trzy propozycje Robert, Paweł i Ada :-)
nawet Karolowi sie podobają
mam trzy propozycje Robert, Paweł i Ada :-)
nawet Karolowi sie podobają
mag349
Widze, że więcej nas ma teraz problemy ze snem. A ja dziś gdzieś czytałam, że w piątym miesiącu mamusia powinna przesypiać całą noc (minimum 8 godzin), a i w dzień sypiać jak się ma trochę czasu.
neska11
Igi 04' Błażej 10'
Witam Marcóweczki!
mama nadzieję, że u Was wyszytko ok!!! Nie wiem czy mnie pamiętacie, ale byłam z wami na tym wątku niestety poroniłam, 3 sierpnia miałam zabieg:-( chciałam wam się pochwalić, że jestem już w 5 tygodniu ciązy) a zmienilam marcóweczki na czerwcóweczki, troche się boję, bo tak szybko zaszłam w ciąze, ale wierzę, że będzie tym razem dobrze!!
Pozdrawiam i trzymam za was wszystkie kciuki
My również trzymamy kciuki za ciebie i maleństwo i dzięki za informacje:-):-):-)
FallenAngel
Marcówka x2 :))
Ratuunku, skurcze nie miłosiernie mnie łapią w prawą nogę... :-eek:
czarnulka123
Zaangażowana w BB
Super jesteście marcóweczki:-) W końcu moge z kims popisac o kazdej porze i o wszystkimPozdrowionka
reklama
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Wow no to grubo w moim przypadku to raczej niewykonalne Ja uwielbiam spac, ale cierpie na ciagly brak czasu, no i sypiam po 7-8h wiem, ze za malo Dzis rano to z lozka nie moglam sie zwlec...Widze, że więcej nas ma teraz problemy ze snem. A ja dziś gdzieś czytałam, że w piątym miesiącu mamusia powinna przesypiać całą noc (minimum 8 godzin), a i w dzień sypiać jak się ma trochę czasu.
No ciekawe jak z ta szyjka. Mi na usg wyszlo ponad 3,3cm i podobno jest dobrze. Ale nigdzie nie moglam znalezc ile tak naprawde powinna miec...
Ty Mag wiesz jakiej dlugosci jest Twoja?
Gosiagro swietna wiadomosc!!! Gratuluje i zycze, zeby wszystko bylo dobrze ;-) Zagladaj do nas!
A ja w nocy i po poludniu dzisiaj poczulam malego motylka, ale krociutko