reklama
moniat84
Fanka BB :)
Ja dzis strasznie senna jestem i ciągle mi się chce jesc, ale muszse sie troche pilnowac bo nie moge juz przytyc.
Ciąża to nie czas na odchudzanie
Ja jem więcej niż zwykle, staram się unikać pustych kalorii.
A od tycia nie uciekniesz
Ja mam 59kg przy wzroscie 158cm, daję sobie na koniec ciązy 75kg max ciekawe jak będzie
moniSkaBe
Monia ja waze juz 71 przy wzroscie 171. Przytylam juz 3 kg. Zawsze wazylam 68-67 .
ciekawe jaka bedzie gorna granica :-)
Katrinka czemu nie mozesz przytyc?
Katrinka czemu nie mozesz przytyc?
Ale dziś gorąco. Ja byłam na zakupach, zrobiłam parę weków i jestem padnięta Nawet nie mam siły siedzieć przed laptopem.
A przed chwilą zjadłam kanapki ze smalcem, czosnkiem i soląMuszę umyć ząbki przed przyjściem M
Ja teraz ważęe ok.57 a mam 157, dużo przytyłam przed ciążą. W sumie teraz to jedyny taki okres kiedy możemy jeść ile się chce
Ale w sumie nie chcialabym przytyć ponad 20 kilo. NAa szczęście nie ciągnie mnie do słodyczy, a wręcz odpycha, a one są przecieć najbardziej tłuczące.
A przed chwilą zjadłam kanapki ze smalcem, czosnkiem i soląMuszę umyć ząbki przed przyjściem M
Ja teraz ważęe ok.57 a mam 157, dużo przytyłam przed ciążą. W sumie teraz to jedyny taki okres kiedy możemy jeść ile się chce
Ale w sumie nie chcialabym przytyć ponad 20 kilo. NAa szczęście nie ciągnie mnie do słodyczy, a wręcz odpycha, a one są przecieć najbardziej tłuczące.
moniat84
Monia ja waze juz 71 przy wzroscie 171. Przytylam juz 3 kg. Zawsze wazylam 68-67 .
Stosunek wagi do wzrostu masz podobny jak ja:-)
W ciągu 3 lat przytyłam 7 kg. Winę zwalam na piwo bo je uwielbiam, teraz zamiast piwka pijam soczki. Może zmieszczę się w normie tycia, przynajmniej mam taką nadzieję. Moja mama chwali się, że ze mną na koniec ciązy ważyła 64kg, z tym że na początku ważyła 50kg. Ja sie wagą nie przejmuje tak bardzo. Mąż też już dostał brzuszka, także ne będzie miał powodu się czepiać. Mówię mu że już tatusieje
moniSkaBe
Kaena to zrob za kilka dni tescik drugi i bedzie juz wiadomo
gratuluje fasoleczki
ja bylam w 5 tyg i bylo widac pecherzyk. Jednak poki co bez zarodka.
gratuluje fasoleczki
ja bylam w 5 tyg i bylo widac pecherzyk. Jednak poki co bez zarodka.
moniSkaBe
Monia ja tez przytylam, ale to wiesz... tyjemy z dobrobytu hehehe
ja mam wzrost 168, a juz waze 80 i nie chce wiecej tluszczyku, ostatnio oglądałam jakis program w necie (z tvn) ze kobieta w ciązy jak ma nadwage to wcale nie musi przytyc, moge przytyc ale jak mi brzusio z dzidzia zacznie rosnąc tak sobie daje maks 10 kg, bo inaczej bedzie ciezko potem to zrzucic, moja praca jesst siedząca wiec tym bardziej mam trudnosci w zrzuceniu kilogramow, a tak ogolnie to teraz jem normalnie tyle ze czesciej i mniejsze porcje, ale nie moge jesc caly czas jak jestem glodna.
mada_18
Mama styczen 2007
witam
zrobilam salatke na zime. corka spi mam chwilke zeby nadrobic zaleglosci. ja biore tylko kwas foliowy. robilam badania i wyszlo mi ze mam lekka anemie jutro mam wizyte lekarz na pewno mi przepisze zelazo.
w pierwszej ciazy wzrost 164 cm waga 64 przytylam 14 kg mysle ze tyle samo przytyje teraz.
witam nowe marcoweczki
milego dnia
zrobilam salatke na zime. corka spi mam chwilke zeby nadrobic zaleglosci. ja biore tylko kwas foliowy. robilam badania i wyszlo mi ze mam lekka anemie jutro mam wizyte lekarz na pewno mi przepisze zelazo.
w pierwszej ciazy wzrost 164 cm waga 64 przytylam 14 kg mysle ze tyle samo przytyje teraz.
witam nowe marcoweczki
milego dnia
reklama
Dziewczyny słyszałąm że w czasi ciązy nie można jeść jajek na miękko, prawda? A sadzone można? Bo ja mam ochotę na sadzone?
A, przed chwilą wyczytałam że w czasie ciązy nie można jeść za dużo czosnku, bo może to spowodować poronienie!!! nie wiem czy w to wierzyć... A ja niedawno zjadłąm 3 ząbki
Ja też właśnie przytyłam bo bardzo lubię piwko Ale teraz nie piję i jakoś mnie nie ciągnie.
Co do tycia tatusiów, to słyszałam że jest taki przesąd, że jak tatuś tyje z mamusią to będzie c\óreczka, a jak nie to chłopczyk
A jak u was z brzuchami? Mój to jest duży
A, przed chwilą wyczytałam że w czasie ciązy nie można jeść za dużo czosnku, bo może to spowodować poronienie!!! nie wiem czy w to wierzyć... A ja niedawno zjadłąm 3 ząbki
Ja też właśnie przytyłam bo bardzo lubię piwko Ale teraz nie piję i jakoś mnie nie ciągnie.
Co do tycia tatusiów, to słyszałam że jest taki przesąd, że jak tatuś tyje z mamusią to będzie c\óreczka, a jak nie to chłopczyk
A jak u was z brzuchami? Mój to jest duży