reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Uff.. a już się bałam, że czegos nie zapamiętałam:) Ja wizytę mam dopiero 22 grudnia więc mam jeszcze czas na zrobienie tej glukozy:)

Właśnie tak przy okazji dziewczyny co ile macie wizyty u gina? Jak przeczytałam że Agniesiak85 masz dopiero 22 grudnia to zastanowiłam się czemu ja do swojego latam tak często bo ja do tego czasu będę miała ok.2-3 wizyt.
I wszystko jest ok.

ja mam co miesiąc wizyty. Chyba że mnie coś niepokoi to wtedy też idę. Albo jak sie źle czuję i potrzebuję zwolnienia.

Hejka ;-)
Gratuluje wszystkich dziewczynek i chlopcow :tak:
Piszecie o tych ogorach kiszonych, a mnie ani troche do nich nie ciagnie :-D Jem w miare wszystko, tylko z wedlina wybrzydzam, bo mi niektore smierdza. Nie mam jakis typowo ciazowych zachcianek... jeszcze :-D
Martwicie mnie ta glukoza, bo nie wiem czy w Irlandii w ogole robia takie badanie :szok:
A najwyzej zrobie w Polsce na swieta.
Zmykam na spacerek, bo pieeeeeeeeekna pogoda u nas :-)
Ale fajnie miec tydzien wolnego, nareszcie moge zregenerowac organizm :-)
Do pozniej.

Polka hehe jak sie spi do 11 to wiesz :-)
a tak powaznie to nie mialam jakos weny na sniadanie.
Tylko , ze u mnie sie tez pozno jada obiady, bo okolo 18. W sumie to obiad na kolacje.

Ja do gina chodze co miesiac. Bada mnie, wypisuje skierowania na badania i zwolnienie.

Myslalam ze o 12 ksieguja kase w bankach... ale sie chyba pomylilam.. :eek:

Właśnie tak przy okazji dziewczyny co ile macie wizyty u gina? Jak przeczytałam że Agniesiak85 masz dopiero 22 grudnia to zastanowiłam się czemu ja do swojego latam tak często bo ja do tego czasu będę miała ok.2-3 wizyt.
I wszystko jest ok.
Ja mam wizyty co miesiąc. Tylko teraz tak jakoś wyszlo ciut dlużej bo byłam 3 listopada i jak wyszłam z gabinetu i mówię, że chciałabym na za 4 tygodnie to babeczka mówi, że niestety nie da rady, że dopiero 22 grudnia. No ale u mnie jest oki, nic sie nie dzieje więc tak chodzę:) Ale ogólnie mam co miesiąc:tak:

hej

ja dzis w pracy
narazie jem chipsy :)
wogole to ja dziewczyny jem tyle ze szok, jak ja dziekuje za to ze moge jesc i jesc i nie tyje :-):-) nie wyobrazam sobie bycia na diecie :-):-):-)

kupilam sobie dzis plaszczyk na ta ciazowa zime, obeszlam pol warszawy w poszukiwaniu plaszcza lub kurtki a kupilam w sklepie kolo siebie, w normalnej cenie i jak najbardziej na nie ciaze tez :) zadowolona jestem z siebie normalnie :)

Agniesiak85 ja glukoze robilam tak samo jak Ty, na czczo mialam robiona na poczatku ciazy i teraz dostalam tylko takie badanie

co do mezow to moj nie jest aniolem, no ale ja aniola tez nie szukalam ;-)aniol moglby byc przeze mnie sprowadzony na zla droge i bym jeszcze aniola psychicznie ja wykonczyla ;-)
moj kochany malozonek na przyklad wymyslil ze w grudniu pojedzie na narty,z kolegami do austrii, ja mu odpowiedzialam ze jak pojedzie to ma dwie walizki spakowac bo moze tam juz zostac
przypuszczam ze na 99% nie pojedzie, ale tesciowa biedna o tym uslyszala i juz trzy noce nie spi jak on tak mogl wogole pomyslec ;-)

reklama
Do góry