madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
A ja chwilke byłam u rodziców,podjadłam co nieco i mnie tez cos zgaga złapała.Za chwilke sobie wypije kubusia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też ostatnio jak byłam u gin, to miałam 140/90, i kazała mi co jakis czas kontrolować ciśnienie, mam nawet założony zeszycik, ale myślę że to poprostu było z nerwów, bo wtedy się w kolejkach wyczekałam:/ bo w domu mierzę i najwięcej jak do tej pory miałam 130/85Bylam u lekarza, jestem na zwolnieniu do piatku :-)
Mialam badany tez mocz (papierkiem lakusowym), ponoc wszystko ok. Sluchalysmy tez tetna. Tylko cisnienie mi troszke za wysokie wyszlo 140/90 i mam isc za pare dni do kontroli, bo ja to zaniepokoilo.
A poza tym luz. Lazienke wysprzatalam w koncu na blyskJeszcze tylko salon, kuchnia, sypalnia...
![]()
Ja też ostatnio jak byłam u gin, to miałam 140/90, i kazała mi co jakis czas kontrolować ciśnienie, mam nawet założony zeszycik, ale myślę że to poprostu było z nerwów, bo wtedy się w kolejkach wyczekałam:/ bo w domu mierzę i najwięcej jak do tej pory miałam 130/85
nie wiem jak u Was, ale mnie się stworzyła taka bariera bardzo nie lubię jak ktoś dotyka mojego brzucha znaczy mąż,mama ok., ale reszta jakoś taka strefa ochronna mi się włączyła, normalnie gdybym była psem to bym warknęła chyba
koszul to napewno jeszcze ze dwie kupię, tylko narazie kupiłam, żeby choć jedna była i odrau taką, zeby i na później się przydałaPo nowym roku mój Ł będzie więcej zarabiał, więc sobie wtedy dokupię resztę potrzebnych rzeczy.
A ja dzisiaj postanowilam nie isc do pracy![]()
Bylam u lekarza, jestem na zwolnieniu do piatku :-)
Mialam badany tez mocz (papierkiem lakusowym), ponoc wszystko ok. Sluchalysmy tez tetna. Tylko cisnienie mi troszke za wysokie wyszlo 140/90 i mam isc za pare dni do kontroli, bo ja to zaniepokoilo.
A poza tym luz. Lazienke wysprzatalam w koncu na blyskJeszcze tylko salon, kuchnia, sypalnia...
![]()