Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Bylismy na spacerku z K troszke zmarzlismy ale za to sie bedzie lepiej spało
wlasnie zjadłam cała czekolade Milke z nadzieniem jogurtowym hehe
) pyyyyycha........czasami mam taki cos ze albo zjem dwa pączki naraz albo calą czekolade.....no i nie przytylam ani jednego kilograma.....az sama sie dziwie
K śpi bo byli u nas znajomi i pili wódke a ja sobie załyczyłam syropek na uspokojenie i ide sie wykapac i polozyc. Jutro bede robic chyba fasolke po bretonsku bo K bardzo lubi. Niedlugo wyplata K i musze isc na podbój lumpow juz wypatrzalam jeden gdzie sa swietne rzeczy np swetry takie prawie jak nowe po ok 10-20 zł i meskie nowe bardzo tanie rzeczy....bo wiecie co ostatnio w sklepie z gdzie wszystko za 5 zł były gacie ciążowe sztruksowe takie jak normalne tylko ze z tym pasem ciemno brązowe i kosztowaly 5 zł!!!!!!!! a sa naprawde swietne i sie okazalo ze w biobrach sa ciut za ciasne i mi sie wrzyna w dół brzuszka no i nie bede mogla ich nosic, a kupiłam sobie dwie pary. Musze dalej szukac ciążówek.
moja gin mi powiedziala ze moge brac taki syrop "neospasmina" on jest taki na uspokojenie w stanach niepokoju i lepiej mi sie spi po tym...tzn dopiero za drugim razem działal tak jak miał i jestem po nim spiaca i fajnie mi sie spi a rano jak wstane to czuje sie super. I jest ziolowy i mozna brac go w ciazyzasnęłam dziś po 5 rano a już po 7 pierwszy raz się obudziłam, natomiast o 9 koniec snu, tragedia, nienawidzę jak nie można spać w nocy to takie męczące.
- kochana moze to nie zoladek ja tak mialam podobnie tylko ze bez wymiotów i okazalo sie ze to kamienie w worczeku zolciowym...bol byl tak ze myslalam ze to zoladek a to jednak troszke po prawym boku ale myslalam ze to zoladek i to wychodzi wlasnie w ciazy i to bol taki ze masakra....porównywalny do porodu serio....dziewczyny a problemy zoladkowe i np jak sie ma biegunke troche to to moze dzidzi zaszkodzic?? tzn raz sie tak wyproznilam3 dni w kiblu nie bylam i dzisiaj jak mnie zaczal zolodek bolec tak myslalam ze bede zygac i siedziec na kiblu jednoczesnie :-( ale juz mi przechodzi nawet zupke zjadlam... a dzidzius sie ciage rusza ajak mnie bolalo najbardziej to dawal o sobie znac chba po to zebym sie nie martwila jeszcze bardziej... myslicie ze powinnam isc do lekarza z tym ?? czy poprostu jak przeszlo to dobrze i jak dzidzia kopie to tez?? bo nie chce panikowac w szpitalu :-
zawstydzona/y:
- Uwielbiamy z K dr. House'a a on to juz przegina nawet nie slyszy co do niego mowie jak leci Haus hehe.Właśnie mama mi wczoraj ten kawał opowiadała
My z M bylismy jak zwykle u mojej mamyM nas woził mamy samochodzikiem wszędzie gdzie chciałyśmy, bo jeszcze swojego się nie dorobilismy
Hihi
No ale już dziadkowie na niego odkładają, także zakup samochodu z głowy;-)
Oczywiście u mamy mega wielkie pranieBo jak wam już kiedyś pisałam pralki nie mamy bo nie ma miejsca na nią
No ale jakoś sobie radzimy
drobne rzeczy pierzemy ręcznie a spodnie, swetry, bluzy itp zawozimy do rodziców
Dziś zamierzamy z M leniuchowac i oglądac dr House'a bo na płytkach mamy a jeszcze pierwszego sezonu do konca nie obejrzeliśmyOczywiście na bieżąco 5 sezon w tv ogladamy
Pozdrawiam i do usłyszenia kobitki![]()