reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam i ja po weekendzie:) Nadrobiłąm wszytsko. Agniesiak85 wszyskiego naj:)Już wróciłąm od rodzinki i jestem w domku. Nie ma jak u siebie:)
Ja wczoraj to prawie zamarzłąm na cmentarzach. Nigdzie prawie na dłużej nie staliśmy, ale i tak przemarzłam.
Ja wreszcie dziś kupiłąm sobie witaminki feminatal N, ale przeczytałąm na ulotce i następnym razem kupię feminatal METAFOLIN+DHA, chcoaiż w sumie witaminy to witaminy:)

reklama
Ja wreszcie dziś kupiłąm sobie witaminki feminatal N, ale przeczytałąm na ulotce i następnym razem kupię feminatal METAFOLIN+DHA, chcoaiż w sumie witaminy to witaminy:)
A ja mam ten DHA i się zastanawiam czy nie kupić następnym razem zwykłego, bo zwykły kosztuje 35 zł za 60 tabletek, a DHA 47 zł za 30 tabletek.

Witajcie dziewczyny.
Ja tez biore feminatal metafolin+DHA ale nastepnym razem chyba zmienie, bo nie ma w nim zelaza, a u mnie pojawila sie anemia. Najprawdopodobniej kupie feminatal n i dokupie do tego same kwasy, widzialam, ze sa takie preparaty.

Witajcie dziewczyny.
Ja tez biore feminatal metafolin+DHA ale nastepnym razem chyba zmienie, bo nie ma w nim zelaza, a u mnie pojawila sie anemia. Najprawdopodobniej kupie feminatal n i dokupie do tego same kwasy, widzialam, ze sa takie preparaty.
Właśnie ja też tak kombinuję. Ale chyba kupię jednak Prenatal, bo jest tańszy od Feminatalu i ma więcej składników.

Ja tylko na chwilę, nadaję z pracy. Byłam właśnie u gina, wszystko ok, widziałam siuska między nogami. Będzie Ignaś. Potem podczytam co napisałyście, miłego dnia.

kolejny chłopaczek na forum, ja ciągle licze na to ze w moim brzuszku jest dziewczynka, ale co ma byc to bedzie i tak na to wplywu zadnego nie mam, u moich znajomych wpierw dowiedzieli sie ze ma byc dziewczynka, a teraz okazuje sie ze jednak dzidzia ma siusiaczka, czyli beda mieli chlopaka, ciekawe jak u mnie ale wizyta dopiero za tydzien moze uda sie podglądnac o ile maluch nie bedzie takim uparciuchem jak zawsze (po tatusiu mu sie chyba udzielilo:-))

reklama
Do góry