reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja się chętnie poczęstujęA ja włąśnie jem kwaśnice, kto się skusi
Witajcie dziewczyny, takie smakołyki gotujecie chętnie i ja bym skosztowała
Właśnie wróciłam ze szpitala, nooo i jestem cała szczęśliwa, na USG widać było zarodek i taką malutką pikającą komórkę- malutkie serduszko! Moja beta całkiem ładnie urosła do 12045 dokładnie
Tylko przez te plamienia mam leżeć plackiem, noo i L4 też dostałam.
Mój mężuś dzis wziął sobie urlop, noo i coś mi tam pichci w kuchni ...no cóż role się odmieniły, ciekawe co mu to wyjdzie
Właśnie wróciłam ze szpitala, nooo i jestem cała szczęśliwa, na USG widać było zarodek i taką malutką pikającą komórkę- malutkie serduszko! Moja beta całkiem ładnie urosła do 12045 dokładnie
Mój mężuś dzis wziął sobie urlop, noo i coś mi tam pichci w kuchni ...no cóż role się odmieniły, ciekawe co mu to wyjdzie
blueberry77
Madzia, to super, że wszystko ok
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Chyba codziennie o 21:00 albo po 22:00 juz dokładnie nie pamiętam, dawno tv nie ogladałamBez M to jak bez nogi.. nawet tv się nie chce samej oglądacZa to nadrabiam czytaniem
Kochana ja na slodkie tez nie mam apetytu. Jadłabym tylko przyprawione tak pożądnie i pierne I na chipsy tez mam ochotę No miejmy nadzieję, że przesąd się sprawdzi.. bo my bardzo chcemy Tomusia;-)Ale jak bedzie dziewczynka to tez będzie cuudownie byle by dzieciaczki zdrowe były
Ja też słodkiego nie moge.. Ja sobie wymyśliłam Szymusia ale fakt fatem jak będzie dziewsczynka, to nic się nie stanie ważne by zdrówko dopisywało
Witajcie dziewczyny, takie smakołyki gotujecie chętnie i ja bym skosztowała
Kochana, ciesze się że wszytko ok :*
Kochane, a powiedzcie mi, co moge wziąść na mdłości? Bo męczą mnie cały dzień.. już nie daje rady
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Widzę, że u wszystkich się układa super
Co do kwaśnego dzisiaj również miałam ochotę na kiszoną kapustkę, więc zrobiłam rybkę do tego kapustka kwaszona młoda super.
Co do zachcianek to non stop mogłabym jeść nektarynki i pomarańcze, z pierwszą ciążą tak samo miałam.
Co do kwaśnego dzisiaj również miałam ochotę na kiszoną kapustkę, więc zrobiłam rybkę do tego kapustka kwaszona młoda super.
Co do zachcianek to non stop mogłabym jeść nektarynki i pomarańcze, z pierwszą ciążą tak samo miałam.
blueberry77
znalazłam fajne zestawienie leków z różnych kategorii:
Leki z kategorii A - BabyBoom
Leki z kategorii B -Stosuj w razie konieczności - BabyBoom
Leki z kategorii C - tylko w razie konieczności - BabyBoom
Leki z kategorii D - BabyBoom
Leki z kategorii X - BabyBoom
Leki z kategorii A - BabyBoom
Leki z kategorii B -Stosuj w razie konieczności - BabyBoom
Leki z kategorii C - tylko w razie konieczności - BabyBoom
Leki z kategorii D - BabyBoom
Leki z kategorii X - BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Kochane, a co na te mdłości? Bo przeczytałam leki z kategorii A, ale nie wiem czy Ranigast mi pomoże..
blueberry77
Właśnie szukałam coś dla ciebie i znalazłam o tych lekach. Ale o mdłościach też znalazłam :-)Kochane, a co na te mdłości?
Sposoby na poranne nudności
reklama
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Ciekawa lista leków na razie nic nie potrzebuję, ale zawsze może się coś przydać.