blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja też nie mam smaku na słodkie. Wczoraj sobie kupiłam 20dkg kiszonej kapusty i wrąbałam jak tylko przyszłam do domu . W ogóle zaczyna mnie męczyć mulenie w żołądku i jadłowstręt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podrzuć trochę, co? ;-)Ja też właśnie mam ochotę na kwaśną kapustę i dziś na obiadek zrobię sobie kwaśnicę
https://www.babyboom.pl/forum/testy-f43/jak-wstawic-suwaczek-78/dziewczyny powiedzcie prosze jak zrobic ten suwaczek co jest napisane co sie dzieje teraz z dzidzia?
Mnie wlaśnie też krzyz boli, a najwiecej to jak siedzęHejka!
Trochę mi się nazbierało zaległości, ale już je przeczytałam. Ja w ostatnią niedzielę w nocy miałam taki ból brzucha, że nie mogłam spać. Okropnie się wytraszyłam i pojechaliśmy z mężem na izbę. Gin mnie zbadał (bez usg) i powedział, ze mam tyłozgięcie macicy i dlatego może mnie bardziej boleć. Chodziłam regularnie przez kilka ładnych lat do swojego gin i nigdy mi o tym nie powiedział W każdym bądź razie przepisał mi luteinę, no spe forte i kazał brac jakiś magnez. No i teraz jest lepiej. Luteinę mam pod język, rzeczywiście nie jest ona smaczna, ale da się ją wyssać
Dzisiaj się tak sobie czuję bo mnie dosyć mocno muli no i w krzyżu mnie nadal boli..
Okej:-) Tylko najpierw muszę skoczyć do sklepu ipowiesić pranie, a trochę mi się nie chcePodrzuć trochę, co? ;-)