reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie brzusie:-)

Koniecznie chcę już poczuć jakiegoś kopniaczka, ale dzidziuś o sobie znać nie daje:baffled:

Jutro jadę na zakupy na duży targ. Może znajdę jakieś tuniczki i spodnie. Jedynie ta pogoda brr, pewnie zmarznę. Zdenerwuję się jak nic dla siebie nie znajde:crazy:

Może zaczniemy gdzieś zapisywać ile jest chłopców a ile dziewczynek? Np. na liście marcówek, co wy na to? Rzeczywiście płeć piękna narazie przeważa:-D

reklama
U nas wczoraj caly dzien lalo i podobno jutro tez(tzn dzis).
Gdzie mieszka twoja rodzina?
Dziekuje za zyczenia,synek juz spi spokojnie dalam mu Herbapect i krople do nosa to moze do rana bedzie juz spokoj.Ja tez sprobuje zasnac.

Sporo osób mam w stanach, część mieszka w des plaines(chicago) i część Carpentersville,IL. chyba dobrze napisałam :) Pozdrówka

Dziewczyny, a czytałyście , to co podała OwIrene o tym dziecku i tam niżej jest taki komentarz, bardzo smutny, o aborcji. Ja aż się popłakałam, ktoś o słabych nerwach lepiej niech nie czyta

Witam wszytskie brzusie! Ale musiałam nadrabiać dzisiaj:rolleyes2:

U mnie pogoda dzisiaj trochę lepsza, śniegu nie ma w ogóle :eek: niestety miałam już zamiar wczoraj iść na sanki:tak: :-D Ale mi się nie udało, bo śnieg stopniał.. :-(

gaba82 mogłabyś podać linka o tym chłopcu? bo nie mogłam znaleźć posta owlrene upps nie wiem czy dobrze nicka napisałam :-p

Zaraz muszę jechać do mamy :szok: od razu małe zakupki zrobie ;-)​

A jednak się udało:-)
Idę dziś do ginekologa, ciekawe czy potwierdzi dziewczynkę:-)
Mam nadzieję, że wszystko w porządku, trzymajcie za nas kciuki:tak:

a ja jestem wlasnie po zakupach i tez ubralam sie jak na syberie bo nei chcialam se dodatkowo zalatwic :tak:

asiaKC zdrowiej szybko :tak: w sumie to ja lubie nawet w chorobie jak nie jest tragicznie wyjsc na dwor na spacer sie dotlenic ale zdecydowanie wole jak jest cieplej ;-)

effa bedzie dobrzewszystko... ciaza ci zobojetniala mowisz... chyba znam podobne uczucie.. jak moj jeden blizniak zjadl drugiego to bylam strasznie zla na niego i na swoj brzuszek delikatnie krzyczalam ze jest niedobry i przez jakis czas go nie lubilam:no: ale z czasem przeszlo... mam nadzieje ze u ciebie tez przejdzie... zobaczysz niunia wszystko bedzie dobrze :tak:

gaba trzymam kciuki za udane usg ;-)

witajcie mamuśki

u nas dziś słonecznie:tak::tak::tak::tak:
ale co mi z tego jak ja leżę:-Dale chociaż za oknem jest ok i mała może iść na spacer:-D

poza tym cały czas myślę co jeść co o której godzinie mogę zjeść i w jakich ilościach

czy jest jeszcze jakaś marcóweczka z cukrzycą???

bardzo dobry pomysł z tym, żeby zaznaczyć która czeka na chłopca a która na dziewczynkę:-D:-D:-D tylko sporo roboty ...

zauważyłam że na suwaczku jest napisane że dzidza ma około 200 gramów Mateusz w środe miał 315!!!!

reklama
Do góry