reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Jak nie macie pomysłu to tak na szybko i smacznie mozna zrobic podudzia z kurczaka z pomysłem na obiad (tym gdzie daja woreczek do pieczenia) naprawdę bardzo smaczne

U mnie na obiad pomidorowa z ryżem i warzywami a na drugie ziemniaki opiekane z zołami sałata i jakieś mięsko ale nie wiem jeszcze jakie :)

Łazanki z kapustą kiszoną i pieczarkami - puszka.pl
Jak masz smaka na kapustkę to zrób łazanki, dziewczyny tu wczoraj o tym pisaly i ja dziś poleciałam po kapustkę i cebulke i zaraz zabieram się do roboty:tak::-D
A co do prawka to mój M tez ma egzamin:tak:26 albo 28 własnie:tak::-)
Be etrzymac kciuki podwójnie:tak::-)

No właśnie muszę zaraz ten przepis oblookać ;-) hehe dzięki Agniesiak85 za pomysł ;-) no a mój egzamin wypada akurat w 20 rocznicę ślubu moich rodziców :-p :tak: Więc jak zdam to zrobię miłą niespodziankę moim rodzicom :-D hehe, a akurat oni opłacali mi wszystko hehe, co do trzymania kciuków to bardzo proszę o tę pomoc.. hehe, bo przyda mi się:-)​

ale jestem wściekła!!!:wściekła/y: pojechałam w tą wichurę na uczlenię, a tu znowu przełożyli zajęcia na inny dzień!!!!!:wściekła/y::wściekła/y: Tak więc wróciłam do domu spowrotem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A miałam wogóle dzisiaj nie jechać przez tą pogodę, i jeszcze się strasznie nie wyspałam, bo ostatnio budzę sie nad ranem i potem nie mogę zasnąć.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziś miałam wizytę, ale USG mi nie robiła. Stwierdziła, że za często i spokojnie wystarczą 3 razy w ciągu całej ciąży. Chodzę z NFZ i to pewnie dlatego. Za 3 tygodnie idę do innej przychodni na połówkowe. Muszę jakoś wytrzymać:baffled:

ale jestem wściekła!!!:wściekła/y: pojechałam w tą wichurę na uczlenię, a tu znowu przełożyli zajęcia na inny dzień!!!!!:wściekła/y::wściekła/y: Tak więc wróciłam do domu spowrotem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A miałam wogóle dzisiaj nie jechać przez tą pogodę, i jeszcze się strasznie nie wyspałam, bo ostatnio budzę sie nad ranem i potem nie mogę zasnąć.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wspólczuje CI..mogłaś wgl nie jechać.. :sad:

U mnie na obiadek dziś również pomiodoróweczka, ale z makaronem i naleśniki ze zesmażonymi jabuszkami z pomarańczą.
Pogoda to klapa całkowita - nawet na chwilkę nie chce mi się tyłka ruszyć z domku...:(

Oj, ja juz po obiadku :) ale sie najadłam :) hi hi. Zaraz jadę do lekarza ogólnego.. nie chce mi się, bo w sumie najchętniej to bym sie spać położyła he he ;) Miałam dziś sprzątac w domku, to palcem nie kiwnęłam.. jedyne co zrobiłam to to że się wykąpałam.. Czy was też dopada takie zmęczenie?? Katastrofa..

reklama
Do góry