reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

no i zrobiłam bobo test strumieniowy:)jest druga kreseczka, jasna, różowiutka:)pojutrze powtarzam quicka, a w przyszły poniedziałek ginekolog...zastanawiam się czy od razu wystawi mi l4- pracuję jako wychowawca w placówce resocjalizacyjnej i mam lekko ryzykowną profesję...

reklama
mazia89- ja mam @ dostać w piątek:)też parę dni temu, przez 3 dni z rzędu miałąm takie bóle głowy, że myślalam, że zwariuje...a teraz gilgoczą mnie sutki i lekko boli podbrzusze...

mnie z sutkami nic nie ma.Ale biust boli a podbrzusze boli prawie tak jak na @ ,ale troszkę inaczej.A który to Twój dzień cyklu jesli można wiedzieć???Gratuluję fasolki!!!!!!!

Moje gratulacje :-) To musi być Fasolka :-D
Jeśli ginek "potwierdzi" ciążę to możesz dostać zaświadczenie i zwolnienie. Ale nie wiem czy nie będzie za wcześnie...

ja wczoraj jak robiłam test byłam w 22dc więc w sumie test mógł jeszcze nie wyjsc,bo to jakieś 1-2 dni dopiero po zagnieżdżeniu.No cóż nic innego mi nie pozostaje robić jak cierpliwie czekać do piątku.

zielonawampirzyca- Też cichutko gratuluję.

Powiem jak było u mnie w zeszłym cyklu.
Jako że szczepilam się w maju na żółtaczkę, musiałam się jeszcze miesiąc z planowaniem dzidziusia wstrzymać.
No i jak na złość pękł nam kondom i to blisko zbliżającej się owulki.
Trochę mnie to stresu kosztowało, bo w dodatku byłam na kilku imprezach i to dosyć ostro zakrapianych alkoholem.
Tydzień przed @ bolały mnie piersi i jajniki, tak jak nigdy. Już byłam pewna że jestem w ciąży, nawet zaczęłam już podczytywać mamy lutowe.
Testu nie zdążyłam zrobić bo przyszła @:-D.
Tak sobie myślę że my to podświadomie te bóle wywołujemy:blink:
I tak naprawdę oznak na początku ciąży nie ma, trzeba poprostu zrobić test:-p.

A tak poza tym jakie testy polecacie?

moniat z tym ,że mnie te piersi bolą strasznie.Nie jest to jakiś tam ból,jak przed @,który wyczuwałam jak dobrze dotknęłam.teraz ja się dotknąć nie potrafię,boję się tego ,że jesli to nie ciąża to jakaś choroba,sama juz nie wiem.

reklama
mazia89-wszystko niebawem się wyjaśni, tylko poczekaj jeszcze kilka dni bo na test to chyba rzeczywiście troche wcześnie.
Ja w sumie też się martwiłam bo w piersiach wyczuwałam jakby guzki, ale jak przyszła @ to wszystko minęło.

Do góry