missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
moniskabe nie kochana nie dlatego bo my akrat o zblizeniach intymnych otwarcie rozmawiamy i od tamtej pory i tak sie kochalismy ale delikatnie i wszystko ok bylo... nie wiem moze ja marudze ale ja ocham sie przytulac i drazni mnie dto ze ciagle tylko ja to robie a on tak zadko ... ja to zolza jestem i franca i wole go wkurzyc pozniej sobie pojde na balko posiedziec sama to pewnie przylezie jak zawsze iprzeprosi i sie zacznie przytulac... to ja mu obiad robie pranie w domu robie sprzatam praktycznie czesciej teraz odpoczywa po pracy nawet gdy wczesniej przychodzi niz kiedys i zamiast sie swoja swieza zona zajac to on sobie gra bo te jego zabaweczki konsola, tacz, laptop to poprostu wydaje mi sie czasem ze najwazniejsze :-( w ogole sluchajcie jak on np przychodzi o 17 z pracy zje i potrafi siedziec w lozku z taczem do 22 nwet na zmiane lezy i gra idzie palic lezy i gra idzie palic nie wspomne o tym ze jak idzie palic na balkon to tez tacza bierze ze soba... ehhh ... nie raz prosilam ze chce przytulac sie ale nie ze ja mam sie przytulic jak on to ma w zwyczaju ze lezi i choc domnie i reke do gory... ja nie chce tak z reszta dawno tak nie bylo... ja chce zeby on sie przylasil i przytulil :-( chyba wiele nie oczekuje cio??
ehhh soryy laseczki ze mnie na smety wzielo ale jakos tak mi to doskwiera
pranie zrobione jeszcze tylko szkole zalatwic o ile dziekanat czynny dzisiaj i obiadek zrobic dzisiaj serwujemy shoarme zapiekana z serem zoltym z frytkami i surowka z jablka i marchewki mniam :-) a no i od soboty zaczynam studia pierwszy zjazd makabra ja ide na studia po raz drugi tzn drugie podejscie
ehhh soryy laseczki ze mnie na smety wzielo ale jakos tak mi to doskwiera
pranie zrobione jeszcze tylko szkole zalatwic o ile dziekanat czynny dzisiaj i obiadek zrobic dzisiaj serwujemy shoarme zapiekana z serem zoltym z frytkami i surowka z jablka i marchewki mniam :-) a no i od soboty zaczynam studia pierwszy zjazd makabra ja ide na studia po raz drugi tzn drugie podejscie