reklama
agnieszkareymond
Zaciekawiona BB
Hej Mamusie!!!
Powiedzcie mi, ile już macie cm w pasie?
Ja niewiele ,bo 85 cm na 17 tydzień ciąży...:-(
Buziaki dla wszystkich!!!!
moniazuber
=)
ja też się depiluję, nie tylko jak idę do gina, ale dla własnej wygody i mój D też tak lubi, dotychczas depilowałam się maszynką, ale z uwagi na coraz trudniejsze skłony chyba zainwestuję w piankę do depilacji, która jest dokładniejsza i nie trzeba aż tak tam zaglądać , ale już podejrzewam, że musze nawiązać współpracę z D, który będzie musiał mi pomagać, na pewno przed porodem też go poproszę o wydepilowanie ale raczej z pianką, bo znając jego zdolności manualne, mogłoby to wyglądać zabawnieJa juz pachnaca po kapieli dopijam goraca kakao dzisiaj sie wydepilowalam ale juz mi brzusio przeszkadza i nie moge se" malej " ogolic bo nie widze dobrze I co teraz normalnie robie to od lat i zawsze jak szlam do gin to bylo cacy a teraz ? Niby sie mowi ze lekarze maja smiechy ze babki ogolone przychodza ale ja tak z krzakami nie lubie
Chyba trzeba bedzie M o pomoc poprosic niech goli a co dziewczyny a jak to jest u was z tym goleniem ?
Wlasnie zauwazylam ze juz mi wychodzi ta brazowa linia od pepka pnie sie do gory Moj brzusio juz ma 109 cm od 22.09 troszke sie powiekszyl wtedy bylo 104 cm Niech rosnie
Teraz uciekam na film ,milej i spokojnej nocki brzuszki
gratuluję hartu ducha i że układa się Ci na nowo życie, oby teraz już tylko tak dobrze było, trzymam kciuki, abyś była szczęśliwa,Witam kochane ;*
Ale mi brzusio rośnie aż miło patrzeć hehe
Odzyskałam już w pełni równowagę psychiczną po odejściu chłopaka.. :] Nie jest tak źle jak myślałam że będzie.. Świat jednak sie nie zawalił a wręcz przeciwnie, buduje się od nowa, nawet z widokiem na lepszą przyszłość Cóż, całe życie to jedna wielka niewiadoma Nigdy nie wiadomo co nas czeka Ja wierze w to lepsze jutro :]
myślę, że jak potrafimy być szczęśliwe same z siebie, to jeszcze więcej tego szczęścia w postaci życzliwych nam ludzi się kumuluje wokół nas :-)
ja mam już 84 cm i dużo radości mi daje oglądanie jak mój brzusio pęcznieje, wyglądam jakbym połknęła piłkę - słodko , jak tylko ktoś zauważy mój brzusio to cieszę się jak dzieckoHej Mamusie!!!
hello,Ionka:
GRATULUJE!!!!
Ja musze poczekac do czwartku :-)
Marti8:
Cale szczescie, ze te zastrzyki Ci pomagaja. Wiem, ze one nie sa przyjemne. Ja biore od 3 tyg., a czeka mnie jeszcze wiele miesiecy:-( Ale czego sie nie robi dla swoich Malenstw i oczywiscie dla siebie.
Ja nie biore heparyny, tylko inny lek, ktory nie jest zarejestrowany w Polsce, ale dzialanie ma podobne.
Co do robienia zastrzykow. Tez mialam na poczatku siniaki. Ale znalazlam dobry "przepis" :-): igle nalezy wbic prostopadle w skore (nie pod katem), a pozniej powolutku wstrzykiwac. Jezeli czuc szczypanie, pieczenie to na chwile przestac. Jezeli nadal nie pomoze, to wkuc sie w inne miejsce (tego nie stosuje:-):-):-)). I musze Ci powiedziec, ze pomaga. Nie mam siniakow. Chyba, ze przebije jakies male naczynko, to mi sie robi malusi.
Fakt, "zlapac faldke" coraz trudniej:-) Nie wyobrazam sobie co to bedzie pozniej!!!
Badz dobrej mysli!!!
Bedzie dobrze!!!
Mam nadzieje, ze dzisiaj kazdej z nas przysni sie cos milego!!!
hmmm, też wbijam, (a właściwie wbija mi mój m albo mama, sama nie zrobiłabym tego:/)prostopadle, ale czasem jakiś maleńki siniak wyskoczy...
Co do brzusia, to mam 104cm,na wysokości pępka, a w tali 84...ale brzusii juz fajnie widać, jak wczoraj wyszłam z koleżnką na herbatce, to wszyscy już się patrzyli na mieszkanko Gabrysifajne uczucie...
lecę teraz z mami do Galeri, może wychaczę jakiś płaszczyk i buciki też muszę...
BUZIAKI KOCHANE BRZUCHATKI
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
ionka Gratulacje córci mi też się marzy, ale zobaczymy Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę.
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
- ja w ciazy z 1 bralam lusterko i lusterkiem podgladalam golenie albo na wyczucie... jak cos drapie to trza jeszcze jechac hihih To brzusio całkiem pokazny !!!!! daj mu buziakaJa juz pachnaca po kapieli dopijam goraca kakao dzisiaj sie wydepilowalam ale juz mi brzusio przeszkadza i nie moge se" malej " ogolic bo nie widze dobrze I co teraz normalnie robie to od lat i zawsze jak szlam do gin to bylo cacy a teraz ? Niby sie mowi ze lekarze maja smiechy ze babki ogolone przychodza ale ja tak z krzakami nie lubie
Chyba trzeba bedzie M o pomoc poprosic niech goli a co dziewczyny a jak to jest u was z tym goleniem ?
Wlasnie zauwazylam ze juz mi wychodzi ta brazowa linia od pepka pnie sie do gory
Moj brzusio juz ma 109 cm od 22.09 troszke sie powiekszyl wtedy bylo 104 cm
Niech rosnie
Teraz uciekam na film ,milej i spokojnej nocki brzuszki
- gratuluje kochana!!!!!!!!!!!! super ze wiesz.... ja to pewnie sie dowiem w 20 tyg :--( tyle jeszcze czekac musze.dziewczynka
- no kochana ja mam w brzucholcu 116 wiec nie maloHej Mamusie!!!
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
wiecie co :---( moj Sebuniu jest chory znowu ma goraczke!!!! to koszmar jakis :--( niedawno byl chory...nie wychodzilam z nim na dwor 3 dni i zas goraczka nie mam pojecia od czego biedactwo :---(
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Hej Dziewczyneczki :-)
Ja zaraz do sklepu cos na sniadanko musze kupic, dobrze, ze polski sklep pod blokiem Mezu jeszcze spi, wiec moze dostanie jedzonko do lozka ;-)
Ja tez sie depiluje i nie wyobrazam sobie zycia bez tego. Ale depilatorem, a nastepnie lekko poprawiam maszynka. Nie wiem jak bedzie pozniej, boje sie "zdolnosci" mojego meza, wiec chyba go nie bede prosic, bo moglabym smiesznie wygladac
Moniazuber pisalas o piance, z tego co pamietam, to juz kiedys byl ten temat i padlo haslo, ze jakies jej skladniki moga przenikac do krwioobiegu i byc szkodliwe dla dzidziusia. Moze sprawdz to jeszcze, tak dla swietego spokoju Ja nie mam pojecia w tym temacie niestety...
Milego dzionka zycze, u nas piekne sloneczko, ale zimno
Ja zaraz do sklepu cos na sniadanko musze kupic, dobrze, ze polski sklep pod blokiem Mezu jeszcze spi, wiec moze dostanie jedzonko do lozka ;-)
Ja tez sie depiluje i nie wyobrazam sobie zycia bez tego. Ale depilatorem, a nastepnie lekko poprawiam maszynka. Nie wiem jak bedzie pozniej, boje sie "zdolnosci" mojego meza, wiec chyba go nie bede prosic, bo moglabym smiesznie wygladac
Moniazuber pisalas o piance, z tego co pamietam, to juz kiedys byl ten temat i padlo haslo, ze jakies jej skladniki moga przenikac do krwioobiegu i byc szkodliwe dla dzidziusia. Moze sprawdz to jeszcze, tak dla swietego spokoju Ja nie mam pojecia w tym temacie niestety...
Milego dzionka zycze, u nas piekne sloneczko, ale zimno
reklama
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
hej dziewczyny...ja mam takie pytanie nie wiem czy to dobry watek, ale nie chce mi sie szukac odpowiedniego ;]
A wiec, zauwazylam wczoraj, na bialej koszulce (caly dzien chodzilam bez biustonosza, bo piersi mnie bolaly ) plamki wyschnietego plyny wokol sutkow.. jestem pierwszy raz w ciazy i zbytnio nie wiem co to jest. Słyszam, że siara wystepuje dopiero po 20tc, a przeciez mi sie konczy 18tc. Potem jak juz lezalam w lozku wieczorkiem, w pidzamce, i mialam mokra poduszke, pidzamke kolo sutkow, ale sutki mialam suche... nie wiem czy cos jest nie tak czy co.. w srode ide do lekarza na wizyte i musze mu powiedziec, bo juz sie wystraszylam!!
A wiec, zauwazylam wczoraj, na bialej koszulce (caly dzien chodzilam bez biustonosza, bo piersi mnie bolaly ) plamki wyschnietego plyny wokol sutkow.. jestem pierwszy raz w ciazy i zbytnio nie wiem co to jest. Słyszam, że siara wystepuje dopiero po 20tc, a przeciez mi sie konczy 18tc. Potem jak juz lezalam w lozku wieczorkiem, w pidzamce, i mialam mokra poduszke, pidzamke kolo sutkow, ale sutki mialam suche... nie wiem czy cos jest nie tak czy co.. w srode ide do lekarza na wizyte i musze mu powiedziec, bo juz sie wystraszylam!!