reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

MAG-ja ostatnio nie miewam aż takich uporczywych zgag, ale w 3 miechu miałam straszne, najlepiej jest nie jeść zbyt solonych i ostrych potraw, a przed pójściem spać a i w dzień można napić się mleka z miodem, mi ono pomagało...
ale mam nadzieje że już do mnie nie wróci....

Ech, już mi tez ktoś proponował mleko, a ja mleka nie moge, bo przeważnie po nim wymiotuję :-( Ostatnio miałam taką ochotę na kakao, zrobiłam sobie , a potem się męczyłam. Dziś tez mam ochote i pewnie ulegnę, a potem znów będę płakać. Wstrętne zgagi!!!

reklama
zalamie sie :-:)-:)-( ZNOWU mam nerwobol w plecach :-( Poki co nie jest az tak silny jak ten poprzednio (2 tygodnie temu). W dodatku nie ma mnie kto wymasowac i nawet mam problem z pryzlozeniem p0lastra rozgrzewajacego bo to jest na srodku plecow :no:

Witam. Marti zdradź co tam za pyszną sałatkę namieszałaś. Ja dziś drożdżowca ze śliwkami upiekłam ale coś mi zakalec wyszedł:-( Nie mam dobrego przepisu:sorry:

A mój brzusio jest raczej wysoko i taki okrągły, podobno taki jest na chłopaka a mi lekarka powiedziała że prawdopodobnie będzie dziewczynka:)

Witam Marcóweczki!

mama nadzieję, że u Was wyszytko ok!!! Nie wiem czy mnie pamiętacie, ale byłam z wami na tym wątku niestety poroniłam, 3 sierpnia miałam zabieg:-( chciałam wam się pochwalić, że jestem już w 5 tygodniu ciązy:)) a zmienilam marcóweczki na czerwcóweczki, troche się boję, bo tak szybko zaszłam w ciąze, ale wierzę, że będzie tym razem dobrze!!
Pozdrawiam i trzymam za was wszystkie kciuki:-D

Mam juz dosyć. Mieszkanie stoi w kartonach... :confused2:
Wczoraj to musiałam czajnika szukać, zeby sobie herbaty zrobic. :eek:
Nastęone USG będę miała w 22 tygodiu, a szkoda bo chciałabym już teraz w tym momencie. :-D
Eh, pozdrawiam i wracam do nieszczęsnego mycia jeszcze bardziej nieszczęsnych "garów"... :sorry: :-D

Gosiagro super!! Bardzo się cieszę!
GRATULACJE!! NA PEWNO TYM RAZEM BEDZIE DOBRZE!!

A ja wrócilam własnie od lekarza, wszystko dobrze! Syzjka macicy długa, brzuszek mięciutki...rewelka...
Poprosilam panią doktor zeby mi szybciutkie usg zrobila,zebym serducho zobaczyła - bije jak dzwon, a dzidzia super kopie nóżkami! Tylko jeszcze nic nie czuję:zawstydzona/y:

reklama
Witam. Marti zdradź co tam za pyszną sałatkę namieszałaś. Ja dziś drożdżowca ze śliwkami upiekłam ale coś mi zakalec wyszedł:-( Nie mam dobrego przepisu:sorry:
A sałatkę z ananasem,kukurydzą, serem żółtym i czosnkiem, do tego majonez....
dziś za mną chodzi czosnek, już nie mogę się doczekać aż przyjdą składniki,czekam cały czas na M:/

Do góry