Też od wielu moich znajomych słyszałam że jak jadły słodycze to chłopak, a kwaśne i ostre na dziewczynkę. Ja słodyczy wogóle prawie nie jem, tylko kwąśn, słone i chyba będzie dziewczynka:-) Ale wolę się nie nastawiać na płeć,bo słyszałam duzo historii o tym że miała być dziewczynka a urodził się chłopak i odwrotnieu mnie to ciężko jeszcze przepowiedzieć, ale generalnie brzuch mam całkiem niepozorny tzn w porównaniu z innymi, bo mi się wydaje wielki
ale dwie moje kumpelki są w ciąży i jedna ma taki rozpłynięty na boki i bedzie miała dziewczynkę, a druga piłeczkę i już wiadamo, że chłopiec i ta druga ciągle słodycze wcina, czekolada na śniadanie itp i zobaczcie, wcale nie na dziewczynkę słodkie
Ja też w sumie jem na co mam ochotę, ale jak mi sie chce jeść o 23 a wcześmniej jadłam o 20 to już sobie odmawiam bo dla mnie to przesadaa ja własnie czytałam artykuł o anoreksji ciężarnych.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Podstepna-przyjaciolka-ciezarnych,wid,11530360,wiadomosc.html
no cóż, ciało w ciąży się zmienia czy tego chcemy czy nie... wierzę, że niektórym ciężko to zaakceptować, sama na początku byłam zaskoczona, że nie mam już kontroli nad własnym ciałem...
ale teraz uwielbiam swój brzuszek
nie to, że jem za dwoje, ale staram się jeść zdrowo i racjonalnie.
a jesli mam ochotę na pizzę czy czekoladę, to jem i już :-)
Ja na początku ciąży nie mogłam patrzeć na nic z nabiału, a teraz codzień muszę zjeść serek i wypić trochę mlekaWłasnie udało sie i to najważniejsze...
My też mieszkamy z moimi rodzicami, bratem i psem, więc jest wesoło;-)ale nie nażekam, aczkolwiek cały czas szukamy czegoś,dla naszej 3, wiadomo że na swoim lepiej, no i można pokoik dla dzidzi urządzić, bo tutaj niestety będziemy 3 jednym pokoju, ale mam nadzieje że nie na długo
Ja wypiłam sobie mleczko z miodem, bo maluch potrzebuje dużo wapna, bo teraz rozpoczyna się jego najintensywniejszy wzrost, więc staram się jeść więcej nabiału, a że lubię o nie ma z tym problemu
Siedze i czekam jak palant na h**** a tego dziada nie ma (((((((((( mial byc o 13.30 w sprawie remontu i co jesc mi sie chce i nerwy mnie ponosza bo nie mam kuchni i nic upichcic nie moge nawet na cieplo nic zjesc nie moge (( z glodu juz zupke chinska zjadlam ale to nie to samo jak sie cos samemu zrobi i takie nie zdrowe (((( o 16 przyjdzie elektryk kota idzie dostac nawet do sklepu po jakas przekaske wyskoczyc nie moge bo moze H*** jeszcze przylezie i tak jestem uwieziona i musze czekac wrrrrrrrrrrrrr
JESC MI SIE CHCE BARDZO BARDZO
Też zawsze jak jestem głodna to jestem strasznie zła