reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Przyłanczam się do życzeń wszystkiego naj naj Aniom :tak:

Dziewczynki mam pytanie jak dajecie dzieciom potrawy ze słoiczków to z jednej firmy czy kupujecie z różnych bo ja kupiłam marchewke z Bobovity i Gerbera ale marchewke z ziemniakiem z Hippa chyba?

Przyłanczam się do życzeń wszystkiego naj naj Aniom :tak:

Dziewczynki mam pytanie jak dajecie dzieciom potrawy ze słoiczków to z jednej firmy czy kupujecie z różnych bo ja kupiłam marchewke z Bobovity i Gerbera ale marchewke z ziemniakiem z Hippa chyba?
różnych firm: deserki i zupki gerber, bobovita i hipp. jeszcze patrzę co jest na promocjimi wtedy tych biorę więcej. nie zauważyłam aby Poli smakowały jedne bardziej a drugie mniej, zjada wszytskie

zolw jest z firmy Funny Baby.
wyglada tak ->
34zk477.jpg

2qs0yds.jpg

a co do mleczka, to ja przeszlam drastycznie, gdyz Pawelek mial ta niby skaze i co chwila mial jakies uczulenie, a ja nie potrafilam zgadnac od czego to.

zobaczcie w jakiej pozycji zdarza nam sie jesc :-D
27ysgtj.jpg

a tutaj moj wariatek probuje usiasc.
2144b4z.jpg

kvm9g.jpg

genialna pozycja do karmienia:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

moja tezsie tak wygina, ale ja boje się, żeby sie nie zachłysnęła... taka panikara ze mnie.

wróciliśmy, Ol totatnie zdezorientowana, płacze ciągle i nie chce jeść :( znowu śpi. nie wiem, co jest grane. mam nadzieję, ze jak wstanie, to mleko wypije. dzis idziemy do lekarza, bo jednak kaszle rano i wieczorem i ja nie wiem, czy to od śliny czy cos się szykuje. lepiej sprawdzić.

ja kupuję Hippa i Gerbera z tych dostępnych i w Pl. Bobovita nie podeszła wcale, jakieś gęste te potrawki i mała nie lubi.

ja tez jakaś rozwalona jestem :( niby u siebie i super, ale jednak tęsknię :( poza tym tam się ciągle coś działo, nawet to, że pod blokiem dzieci biegały i krzyczały, a tu nic, tylko samochody słychać. poza tym ciszaaa. mało to rozwojowe dla Oli :(
gadam do niej ile mogę, no ale ile można?? matko, ryczec mi sie chce :(

na spacer tez nie pójdziemy, bo nie wiem, co sie z małą dzieje, może jak wstanie i zje, to pójdziemy na trochę.

ogólnie to mam doła jak nigdy :( moze i dlatego Ol taka marudna :(

reklama
hej.
Pediatra mily, w miare ok.
Tylko wszystko szybko szybko, bo dzisiaj dzien dzieci chorych, czego mi nigdzie nie powiedziano.. przedemna dziecko z goraczka, za mna to samo.. ahhh...
dostalismy kropelki na katar, diete mam rozszerzac soczkami. Ale ja pierdziele.. moje dziecko ma 5 miesiecy a zjadlo raptem marchewke i jabluszko. A gdzie tu droga do mieska i glutenu?
Mleko powiedzial zebym dawala HA. tylko kurcze jakie te HA sa drogie !
za puszke trzeba dac okolo 25 zł. Liczac ze dziecko zjada 2 puszki na tydzien to wychodzi ogromna kasa.. plus sloiczki.. kurde.. tylko na dziecko zarabiac... :eek: a raczej nA jedzenie.

grudki na glowce to najprawdopodobniej od katarku i mam sie nie przejmowac.

Do góry