reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hejka. Kurcze spać nie mogę,mąż już dawno kima a ja się siedzę i się nudzę,młody też zasnoł o 20.30. Dzisiaj strasznie płakał,brzusio go bolał i kupki nie mógł zrobić...ech

Polka gratuluję ząbka :)

Misia współczuje mój mały by tyle nie wytrzymał bez spania...jak jest strasznie zmęczony to usypia nawet na rękach w pozycji siedzącej...

e_ kord oby szybko wysypka przeszła,pewnie to nic takiego...ale się strachu najedliście

mazia89 tak jak napisałaś - u Ciebie tak było ale każde dziecko jest inne,a moim zdaniem każdorazowe stymulowanie odbytu by dziecko się wypróżnieło to stanowczo za dużo.Ja także używam termometra ale sporadycznie a nie jako "złoty środek" do zrobienia kupki,ale wiem że każda matka zrobi wszystko by ulżyć w cierpieniu swojemu Skarbkowi.

Dronka ten probiotyk to Lacidobaby nie jest na receptę,my go stosujemy dopiero od wczoraj,dam Ci znać za jakiś tydzień czy coś pomaga....w przeciwieństwie do biogai jest w saszetkach ( do rozpuszczenia w wodzie i jest smakowy) mojemu małemu bardzo smakuje...ciekawe tylko czy różnie dobrze działa.

Ło Matko i Córko ale się rozpisałam...

Biedny mały:-(
A moja mała nadal nie śpi...a jest 23.30:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:je, przyśnie a za chwilkę ryk:no::no::no::angry::angry::angry::angry:

pewnie juz wszystkie samecznie spicie, a u mnie dopiero 22. Pola mi dzisiaj dala do wiwatu, chyba ja brzuszek bolal, bo plakala 50 min, i nie moglam znalesc przyczyny... ostatnio zreszta przy kazdym karmieniu piersia strasznie sie spina i wierci, czasami az placze, wczesniej tak nie bylo. Nameczymy sie obie przy jej karmiemu i tak za kazdym razem. Teraz czasami oddciagam i daje jej z butelki, bo latwiej mi wtedy sobie radzic z tym jej spinaniem.

Aniaskrzat ja tez ich dawno nie widzialam, ale to bylo do przewidzenia, ze wiekszosc mam, nawet tych b. aktywnych "zniknie" z forum. Tez mam nadzieje ze u nich wszystko dobrze i ze ich dzieciaczki maja sie swietnie.

Marciaa czekamy na foty.

e-kord daj znac czy te leki pomogly na wysypke i jak sie Lilianka czuje?? a no i oczywiscie wszytskiego najlepszego z okazji urodzin dla Poleczki i zdrowka dla meza w imieniy.

Witam sie w ten pochmurny i brzydki,wietrzny,niedzielny poranek.U nas nocka ok,Bartus wstał o 3 na mleczko i wiercił sie do 4 bo sobie gaworzył,ale cos mu nie pasowało i wziełam go do siebie i spalismy do 8,tzn ja,bo Bartus juz predzej tancował w łóżku.Zadnych planów dzis nie mam w taką pogode nigdzie sie nie chce isc a i sama nie bardzo.Bartus gada w lezaczku do zabawek ale cos mu sie nudzi,bo spiacy a ja pije kawke.Dobrego słonecznego dnia Wam życze :-)

mój spi łącznie tak 4-5 godzin, czasem tylko 3...zależy od dnia,póki nie nauczyłam go samemu zasypiać w łóżeczku to też mi spał po pół godziny ale teraz jest git

Nikiemu klimat morski służył i spał ciągle :D
W domu spi roznie ale tak rano się obudzi pofika godzinkę i spi z 40 minut potem o 13 spi z 2h sam domaga sie lozeczka! coś ostatnio nie pasi mu do spania leżaczek no i pod wieczór 18,19 usnie i na godzinkę generalnie duzo spi :)

reklama
Do góry