reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
mamy zęba! :) Franula już śpi. U nas fatalna pogoda zimno jak nie wiem. Cały dzień się nudziliśmy. Wróciliśmy niedawno od teściowej. Bo nasza Oliwka ciągle tam przesiaduje. I byliśmy ją odebrać. M. miał wolne ale nic mu się nie chciało i cały dzień w sumie przeleżal w łóżku przed tv. Nienawidzę tego. Teraz też kolację chciał jesc przed tv. Ja nie mam coś apetytu. Teściowa dziś chwaliła się że sąsiedzi gadali że laska z niej że z tylu wygląda jak 16latka :-) ha ha bo tak schudła i zaraz do mnie że już powinnam przejść na dietę... Itp i itd. Jak ja nie lubię tej kobiety! nic koniec użalania się nad sobą. polusia proszę o przepis na ciasto :)
przepis wkleiłam na przepisy kulinarne, a teściową to się nie przejmuj z ciebie też jest laska dla twojego M ;-) gratuluję zębolka

caroline a jak śpi mała w nocy?
Jak uśnie mi około 21, wstaje o 2 w nocy później około 5, 7 i się wierci non stop, wstaję około 9. Także dosyć często, ja się nie wysypiam niestety, może kaszka pomoże :p

Ach i je mało w porównaniu z innymi dzieciaczkami, zjada z 90 ml, czasami uda jej się zjeść 120.

mamy zęba! :) Franula już śpi. U nas fatalna pogoda zimno jak nie wiem. Cały dzień się nudziliśmy. Wróciliśmy niedawno od teściowej. Bo nasza Oliwka ciągle tam przesiaduje. I byliśmy ją odebrać. M. miał wolne ale nic mu się nie chciało i cały dzień w sumie przeleżal w łóżku przed tv. Nienawidzę tego. Teraz też kolację chciał jesc przed tv. Ja nie mam coś apetytu. Teściowa dziś chwaliła się że sąsiedzi gadali że laska z niej że z tylu wygląda jak 16latka :-) ha ha bo tak schudła i zaraz do mnie że już powinnam przejść na dietę... Itp i itd. Jak ja nie lubię tej kobiety! nic koniec użalania się nad sobą. polusia proszę o przepis na ciasto :)

wielkie gratulacje z okazji zębola:tak::tak::tak::tak:

Gratuluje zebolka:-)

Dobry wieczor :)))
Wrocilismy niedawno kurczę 7h jechalismy przez tą pogodę się porobiło nieciekawie na drogach. Na szczescie Niki nie płakał w ogole cały wyjazd spisał się na 5!!! jutro wrzucę foty na zamknięty :)
Chyba stesknil się za swoim łóżeczkiem bo odrazu padł bez mleczka :)
ja mykam do wyrka...
dobrze byc w domu:)))

Hejka. Kurcze spać nie mogę,mąż już dawno kima a ja się siedzę i się nudzę,młody też zasnoł o 20.30. Dzisiaj strasznie płakał,brzusio go bolał i kupki nie mógł zrobić...ech

Polka gratuluję ząbka :)

Misia współczuje mój mały by tyle nie wytrzymał bez spania...jak jest strasznie zmęczony to usypia nawet na rękach w pozycji siedzącej...

e_ kord oby szybko wysypka przeszła,pewnie to nic takiego...ale się strachu najedliście

mazia89 tak jak napisałaś - u Ciebie tak było ale każde dziecko jest inne,a moim zdaniem każdorazowe stymulowanie odbytu by dziecko się wypróżnieło to stanowczo za dużo.Ja także używam termometra ale sporadycznie a nie jako "złoty środek" do zrobienia kupki,ale wiem że każda matka zrobi wszystko by ulżyć w cierpieniu swojemu Skarbkowi.

Dronka ten probiotyk to Lacidobaby nie jest na receptę,my go stosujemy dopiero od wczoraj,dam Ci znać za jakiś tydzień czy coś pomaga....w przeciwieństwie do biogai jest w saszetkach ( do rozpuszczenia w wodzie i jest smakowy) mojemu małemu bardzo smakuje...ciekawe tylko czy różnie dobrze działa.

Ło Matko i Córko ale się rozpisałam...

reklama
Wiecie co dziewczyny tak się zaczełam zastanawiać co się dzieje z Rybką,Mag349 i Milkshake dawno ich nie widziałam na BB ( Rybka i Mag ostatni raz logowały się w marcu) mam nadzieję że u nich wszystko dobrze...a wogóle to sporo jest mam które się dawno nie odzywały ( ja też przez dłuższy nie miałam chwili wytchnienia)...

Do góry