Cześć dziewczyny
Franko wykąpany i śpi w łóżeczku. Pięknie sam zasnął. Dzisiaj po 15 pojechaliśmy na zakupki i dostałam już prezencik urodzinowy od mężulka. Żelazko takie lepsze sobie wymarzyłam i dostałam :-) No i kupił mi strój kąpielowy bo jak bedziemy w zakopanem to chcemy do aquaparku podjechać a ja w stary sie nie mieszcze, Z reszta teraz kupiłam jednoczęściowy bo w dwuczęściowym to jakos mi głupio by było
ten brzuchol obwisły bleeeee
dronka mój M. tez tak bardzo sie cieszył, że ma synka i co? I jestem ze wszystkim prawie sama. Ale już postawiłam sie wczoraj i powiedziałam że po powrocie z urlopu jade z kumpelami ze studiów do knajpki oblewać ich mgr
i sobie bedą musieli poradzić. Wczoraj Franek sie pokupkał i to tak nieźle bo po marchewce i kaszce. No i on oczywiście tego nie zrobi bo nie umie
boje sie troche wracać do pracy od września. On musi sie tak wiele nauczyć. ahhh
madzia84 zleci szybko Kochana!!! Ale współczuje mieszkania z teściową. Jejku nie wyobrażam sobie
Biedne te wasze chore dzieciaczki. Wysypki, gorączki :-
-
-( niech Maluszki wracają do zdrówka!!!
Ja ide wywiesić pranie i posprzatać kuchnie musze. A M jak małe dziecko gra w Play station. Kupil sobie dzisiaj nową gre i szaleje. Aaaaaaaaa
Spokojnego wieczorka. Zerknę jeszcze tutaj przed snem:-)