reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Polusia a z którego Twoja córcia jest?? starsza czy młodsza od mojej??
moja Pola jest z 16.03
Wiecie co chyba każdego faceta trzeba ustawiać raz na jakiś czas do pionu. ja mojego jak ustawię to na jakiś czas jest spokój. sprzątnie, umyje podłogę, natomiast małą to on obowiązkowo kąpie, ja tylko jak go nie ma. co do przewijania to też jak powiem że mała ma kupę w pamperoku to przebierze.
patinka_1985 kiedy masz urodziny? ja mam jutro czyży ten sam dzień?
Pola zjadła 210 ml. +proszek i już śpi. zobaczymy jak będzie z nocką bo u nas upalne, jeszcze 27 stopni.

Ale wysypka przy trzydniówce się pokazuje dopiero po 3 dniach gorączki
Dawid miał dwa razy trzydniówkę i się zastanawiam czy to nie znowu trzydniówka, ma bardzo wysoką temperaturę udaje mi się ją zbić do 38, mam nadzieję, że rano będzie lepiej.
Czesc Mamusie. Pewnie mnie nie pamiętacie, zarejestrowałam sie w pazdzierniku ale mialam problem z dostępem do kompa z powodu przeprowadzki. Mogę do was dołączyć?? :)
Pamiętamy i witamy :)
kurcze.. u dziewczynki to pewnie nielada problem :-)

u chlopaka podklejasz woreczek i juz.

U chłopaka złapać mocz też nie tak łatwo :D

a moj maz dostal porzadny ochrzan odnosnie nic nie robienia i teraz nawet zmywa od czasu do czasu.
A do kapania i wieczornego karmienia to az sie rwie.

Mój też czasem po ochrzanie bardziej się przykłada :D:D

Dziewczyny muszę się pochwalić Natalka ma pierwszy ząbek lewą jedynkę, jestem w szoku!! :szok::szok: Byłam przekonana, że dopiero się pojawi około 7 miesiąca, tak jak Dawidowi!!
Zauważyłam zgrubienie, później wymacałam palcem, stuknęłam łyżeczką i słychać :) Super :)

Po za tym córcia bardzo grzeczna:) już sobie śpi :)

monikskabe: z tego co wiem jak sie lapie do tych przymocowanych woreczkow mocz to moze wyjsc zafalszowany wynik. najbardziej wiarygodne wyniki daje lapanie do kubeczka. a dla dziewczynek tez sa woreczki do przyklejania. mam kolezanke ktora w lapaniu moczy jest juz ekspertka bo co 2 tyg musiala badania robic przez wiele miesiecy i wlasnie to lapanie w woreczek dawalo zle wyniki, a wkubeczek bylo ok.

Bartuś był kapany po 20 wypił mleczko 190ml i spi dalej,ciekawe na jak długo.W sobote chce go zwazyc,moze troszku przybierze po tym bebiku,bo duzo go pije.Mój mezus lubi jak ja kąpie bobasa,a on mi wlewa wode wszystko przygotowuje do kąpieli.Takze zawsze sobie pomagamy.Ccaroline85 gratuluje zębola!

Ccaroline85 gratulacje ząbka!! u nas od jakiegos tygodnia jest biała kreseczka na dziąsełku. Poza ładowaniem wszystkiego do buzki nic sie nie dzieje nowego

M zawsze trzyma Franka do kąpieli i pomaga mi w tym ale wiem że mógłby dużo więcej. On niestety nie byl wielu rzeczy nauczony i ja od czasu jak jestesmy razem ucze go wszystkiego.
Moja teściowa już wiecej do nas nie przyjedzie. chyba źle sie uśmiechnęłam. Ehh nawet takie małe niewinne dziecko nie potrafi skruszyć tak twardego, zlodowaciałego serca:-(
polusia ja mam urodzinki 4 sierpnia :) Ale my jedziemy do zakopca za tydzień i tak nas wzięlo dzisiaj na zakupki :)
a i jeszcze mój Franko tez jeszcze ani razu nie obróciła się na brzuszek z plecków. Z brzuszka dwa razu wylądował na pleckach. Ja się tym w ogóle ne przejmuję. Przyjdzie czas i na to :tak:
Mój chopek aż piszczy ze szczęścia...taka cudowna gierką i tylko słysze "Patrz jaka grafika!!Zabiłem go!!!" ahhh ale co tam, kocham tego mojego wariata:-D

aaaa i Ccaroline gratuluje zabka!!!!! :))))

Dziewczyny ile razy chodzi się na badanie bioderek?? jutro idziemy drugi raz. Niektóre moje kolezanki byly wogole tylko raz. Nam kazano przyjsc na drugą kontrol. Moze być jakas wada??

reklama
o widze ze jest kilka lipcowych mam :)
Polusia to wszystkiego najlepszego z okazji urodzin,

Ccaroline gratki dla Natalii za zabka, zuch dziewczyna ze tak dzielnie to znosi :)

Madzia czas szybko zleci, a powitania sa piekne. jak by maz nie wyjezdzal, to bys ich nie znala.

Do góry