moniSkaBe
Fanka BB :)
ojjj wiem co czujesz. Jednak jak sie spedza cala dobe z dzieckiem od kilku miesiecy to potrzeba czasami takiego "odpoczynku psychicznego". Mi pomaga stylizacja paznokci. Jak te 2-3 h nie widze Pawelka , bo zajmuje sie nim tata albo babci, to zaczynam tesknic i wszelkie bolaczki mi przechodza :-)ja na "wakacjach" jestem, M. cały czas nie ma (wykańcza domek), a ja z dzieckiem... dziś powiedziałam, że musze odpocząć, jade na zakupy, a M. niech z Ol posiedzi. wiem, że on też zajęty, ale ja muszę psychicznie odpocząć... niech ta odpowiedzialność chociaż na chwilkę zejdzie ze mnie. no i dzwoni do mnie, pyta czy nie mogłabym z Olą na te zakupy jechać.
no ale ma przyjechać i wtedy pojadę ja.
kurcze, kocham swoją córeczkę, uwielbiam spędzać z nią czas, ale naprawdę czasem potrzebuję czasu sama ze sobą.
Witajcie. Za chwilkę wybieramy się na spacer. Potem może wreszcie zabiorę się na porządkowanie dokumentów, nawet kupiłam segregatory, tylko chęci brak.
Życzę niezbyt upalnego dnia! Do potem.
ta, ja sprzatam w szafie od miesiaca. Nawet kupilam tkie worki prozniowe by ciuchy zajmowaly mniej miejsca