reklama
ja niestety mam mala na piersi wiec nei wiem ile je, ale dzis ja wazylam i miala 6.29kg wiec nie jest tak zle.
Dziewczyny wiece, ze juz sa marcowki 2011?? pamietacie jak rok tem wiekszosc z nas wlasnie mniej wiecej w tym czasie dowiedziala sie ze bedzie mama?? a to juz caly rak minal.... az ciezko uwierzyc... tak bardzo sie wtedy wyczekiwalo.... a teraz to juz piekna przeszlosc.
Dziewczyny wiece, ze juz sa marcowki 2011?? pamietacie jak rok tem wiekszosc z nas wlasnie mniej wiecej w tym czasie dowiedziala sie ze bedzie mama?? a to juz caly rak minal.... az ciezko uwierzyc... tak bardzo sie wtedy wyczekiwalo.... a teraz to juz piekna przeszlosc.
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Witajcie,
moje dziecie zrobiło bunt i nie chce spać najadło się mleka za wsze czasy 175ml!
Wama- wiesz też o tym wczoraj pomyślałam. Minął kawał czasu a jak szybko :-) cały rok wyczekiwania, przygotowywania, zachodzenia w głowe jak to będzie :-) a teraz nasze cuda są na świecie niektore konczą 4 miesiące a Niki za tydzień ma 3 miesiace szok a przecież ja tak niedawno miałam piękny duży brzusio ehh pieknie powspominać ))))))) az mi sie łezki zakrecily hihih
moje dziecie zrobiło bunt i nie chce spać najadło się mleka za wsze czasy 175ml!
Wama- wiesz też o tym wczoraj pomyślałam. Minął kawał czasu a jak szybko :-) cały rok wyczekiwania, przygotowywania, zachodzenia w głowe jak to będzie :-) a teraz nasze cuda są na świecie niektore konczą 4 miesiące a Niki za tydzień ma 3 miesiace szok a przecież ja tak niedawno miałam piękny duży brzusio ehh pieknie powspominać ))))))) az mi sie łezki zakrecily hihih
peperka
Fanka BB :)
moj jadal 6x150, ale w te upaly to mu nie idzie zupelnie jedzenie i przez cala dobe moze zjesc tylko 3-4x150 i czasem pol sloika jeszcze. za to pije bardzo duzo, non stop dorabiam
dzień dobry dla Was! U nas koszmarna nocka! Nie wyspałam się w ogóle. Franio miał gorączkę i płakał ano dodatkowo w domu ukrop. Wszystkiemu winne ząbkowanie. Teraz leży, sam masuje sobie dziąsła nawet językiem. Tak słodko to wygląda ale nie chce żeby cierpiał. Cyca je po 3-4 minuty ale bardzo często.
Y
yra245
Gość
a mój mały dziś pobija rekord zasnął wczoraj o 21 i nadal śpi ani razu jeszcze nie jadł
Dzien Doberek!
yra no to gratuluje!
Mojego juz bujam od 4.30 i dopiero co zasnal...ech...Ale wyspalam sie w miare, czlowiek sie przyzwyczaja do tego co ma...My dzisiaj do szpitala, nawet nie wiem po co? Ale przynajmniej lekarz zobaczy rane Redanka...
Milego Dnia!
yra no to gratuluje!
Mojego juz bujam od 4.30 i dopiero co zasnal...ech...Ale wyspalam sie w miare, czlowiek sie przyzwyczaja do tego co ma...My dzisiaj do szpitala, nawet nie wiem po co? Ale przynajmniej lekarz zobaczy rane Redanka...
Milego Dnia!
Niektóre dzieciaczki jedzą bardzo dużo w porównaniu do Natalki, ona zjada ostatnio po 60-90ml co 2 h, najwięcej uda jej się zjeść przez sen 120 ml, mam nadzieję, że ładnie przybiera i brak apetytu ma przez upały, pić zbytnio też nie chcę.
a Natalka w porównaniu do Miłoszka bardzo dużo ..
a D teraz nie pracuje, i chciałam mu na kilka nocy dać malucha bym troche odpoczęła, i on matki zapytał czy moze- heheh , a jego matka bulwers że powinno być dziecko ze mną i ona nie ma czasu sie zajmować a przecież D by to robił , a ona że pewnie nie , no i oburzona że małego daję na 3 dni w tyg. do żłobka wg niej powinnam po pracy się nim zajmować - jak kończe o 7.00 rano fajnie że bym nie padła ze zmęczenia,
mówi że po co mam iść do pracy , taka mądra a skąd na siebie mam brać pieniądze..
uważacie że ona ma rację z tym wszystkim , bo ja już nie wiem??
Dzień dobry, u nas dziś koszmarna noc. Pola ma okropny katarek, który nie pozwala jej na spokojny sen. Wstawała w nocy co godzinkę i biedaczka tak okropnie plakała. A noska to sobie wyczyścić kurdupel mały nie da. U nas już skwar na zewnątrz, dobrze że w domu troszkę chłodniej. Życzę wszystkim udanego i miłego dzionka :-)
reklama
dzień dobry dla Was! U nas koszmarna nocka! Nie wyspałam się w ogóle. Franio miał gorączkę i płakał ano dodatkowo w domu ukrop. Wszystkiemu winne ząbkowanie. Teraz leży, sam masuje sobie dziąsła nawet językiem. Tak słodko to wygląda ale nie chce żeby cierpiał. Cyca je po 3-4 minuty ale bardzo często.