Gratulacje nowych umiejętnościWitajcie.Przez tydzień będę jeszcze praktycznie bez internetu(strasznie muli) więc nie odpiszę na posty,jak mi się uda to troszkę was poczytam.Chciałam wspomnieć,że dzisiaj(4 dni do skończenia 4 miesięcy)Dagusia zaczęła obracać się z plecków na brzuszek.Na razie tylko w prawą strone ale twardo trenuje.To o tyle śmieszne,że do tej pory nie lubiła leżeć na brzuszku a teraz nawet w wózku kombinuje jakby się tu przekręcićChyba zajarzyła,że świat wygląda ciekawiej z tej perspektywy.
Nie martwcie się więc jak wasze skarby mają 3 i pół miesiąca i jeszcze się nie obracają..to zmienia się z dnia na dzień.My trenowałyśmy turlanie,może pomogło a może nie...ale nie zaszkodziło;-)
Ale Kuba ma 4 miesiące i się nie obraca Nie martwię się, bo w książeczce "Pierwszy rok razem", którą dostałam w szpitalu piszą, że takie rzeczy w 5 miesiącu - czekamy cierpliwie
Piją w sensie wody/herbatki, czy "jedzą"? Kuba wypił dziś 3x100 ml wody/herbatki koperkowej, a zjadł 4x210 ml.dziewczyny mozecie napisac ile wypijaja waszie bobasy w ciagu dnia
Ładnie wytrzymywał po 4 godziny z jedzeniem, ale że wcześniej jadał 5x180ml, to zastanawiam się właśnie, czy nie obudzi się w nocy głodny Chociaż to w sumie niewielka różnica...
Ja już nie wytrzymuję z gorąca...
Kuba nie mógł zasnąć, wiercił się i płakał żałośnie, a okno otwarte na oścież, wiatrak działa a i tak zaduch jak cholera
Jedziemy jutro na wieś i jeśli pogoda się nie zmieni, to zostajemy tam na kilka dni.
Nie będę dziecka męczyć